STEAUA. Decizie de ultimă oră. Ce se întîmplă cu Mihai Pintilii!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
19/07/2016, 16:41
STEAUA. Decizie de ultimă oră. Ce se întîmplă cu Mihai Pintilii! GALERIE FOTO

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf le-a dat două zile libere jucătorilor săi, iar roş-albaştrii urmează să se prezinte marţi seară, în jurul orei 18:30, la Domenşti, pentru prima şedinţă de pregătire după cîştigarea Cupei Ligii

STEAUA. Jucătorii Stelei au avut un program extrem de încărcat în ultima perioadă, iar după ce s-au întors din Olanda, antrenorul Reghecampf şi-a ţinut elevii în priză. Însă, după ce au cîştigat Cupa Ligii vicecampionii au primit o veste bună din partea tehnicianului principal.

Sînteţi cu toţi liberi pînă marţi seară la ora 18.30, atunci cînd trebuie să vă prezentaţi la antrenamente la Domneşti. A fost o perioadă destul de grea pentru voi şi aveţi nevoie de odihnă. Încercaţi să profitaţi la maximum, deoarece ne va aştepta o perioadă la fel de încărcată”, le-a spus Reghe elevilor săi.

“Se încearcă recuperarea lui Pintilii”

STEAUA. Însă, cu toate acestea, pe primul plan pentru staff-ul tehnic al roş-albaştrilor este recuperarea lui Mihai Pintilii. Internaţionalul Stelei nu a fost pe teren în partida cu Concordia Chiajna, dar Reghecampf speră să-l aibă pe acesta, încă din primul minut, apt de joc pentru meciul cu Sparta Praga.

Pintilii s-a accidentat în Olanda şi nu a putut să fie recuperat pentru meciul cu Chiajna. Însă sînt şanse foarte mari ca el să fie apt de joc pentru disputa cu Sparta Praga. În această săptămînă se preconizează ca el să facă antrenamente normal alături de colegii săi. Vom vdedea chiar de marţi seară dacă el se poate antrena”, a mărturisit o sursă FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×