Carousel hot news

Steaua. Decizia lui Becali care i-a lăsat MASCĂ pe jucători

STEAUA. Roş-albaştrii sînt sîngurii jucători din Liga I cu banii la zi după ce Gigi Becali le-a achitat încă din timpul primului cantonament din Spania obligaţiile contractuale chiar şi pe...
29.01.2015 | 13:24
ADVERTISEMENT

STEAUA. Roş-albaştrii sînt sîngurii jucători din Liga I cu banii la zi după ce Gigi Becali le-a achitat încă din timpul primului cantonament din Spania obligaţiile contractuale chiar şi pe luna ianuarie.

STEAUA. Toate cluburile din Liga I au aşteptat cu sufletul la gură virarea celei de-a doua tranşe din drepturile TV. Motivul? Cu banii respectivi conducătorii echipelor din primul eşalon speră să achite fotbaliştilor cît pot de mult din restanţele salariale. Însă nu este şi cazul Stelei! Chiar dacă se află încarcerat la Poarta Albă, Gigi Becali a avut grijă ca jucătorilor din Ghencea să le fie plătite la termenul stabilit obligaţiile contractuale, iar de cînd echipa sa se află pe primul loc chiar s-a ţinut de cuvînt. Ultimul episod legat de bani i-a lăsat mască pe elevii lui Costel Gâlcă încă din perioada primul cantonament din Spania.

ADVERTISEMENT

becali gigi gest

“Sîntem cu banii la zi. Îi sîntem datori lui nea Gigi”

STEAUA. Înainte de plecarea în cel de al doilea cantonament din Turcia, unul dintre jucătorii clubului din Ghencea a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, ce decizie a luat Gigi Becali de la Poarta Albă cu privire la obligaţiile salariale faţă de elevii lui Costel Gâlcă. ” Nu ne aşteptam la aşa ceva! De obicei, la majoriatea cluburilor, iar în unele cazuri şi chiar la noi, se mai întîrzia plata salariilor cu două luni. Însă, de cînd sîntem pe primul loc, Gigi Becali ne-a respectat foarte mult, deşi îi sîntem datori, după ce am ratat obiectivele pe plan internaţional. Acum, deşi normal salariul pe luna ianuarie îl primeşti prin luna februarie, nea Gigi ne-a virat banii pe prima lună din an încă de la mijlocul acesteia. Practic dînsul ne-a dat salariile în avans. Nu a  făcut de foate multe ori lucrul acesta, iar acum trebuie să îi mulţumim. Un gest incredibil! La alte cluburi situaţia financiară este dramatică. Avem colegi în Liga I care nu şi-au mai văzut banii de cinci-şase luni”, ne-a spus sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

 costea-1352245150

“Nilă a rămas cu buza umflată”

 STEAUA. Unul dintre jucători legitimaţi la Steaua care, totuşi, nu şi-a văzut salariul pe luna ianuarie a fost Mihai Costea. Motivul? Gigi Becali este deranjat de faptul că fotbalistul nu a ales să rezolve conflictul cu conducerea clubului pe cale amiabilă şi că a decis să se adreseze comisiilor. Fostul jucător al Ştiinţei a cerut la CNSL rezilierea contractului şi plata restanţelor salariale. “Cu Mihai Costea situaţia contractuală e complicată şi nu are rost să detaliem prea mult pe acest subiect”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO o sursă din cadrul clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri