Carousel hot news

STEAUA. “Demisionez dacă vor fi penalizaţi din cauza siglei”

STEAUA. Campioana este sub presiune după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să acorde marca "Steaua" către MApN. Valeriu Argăseală a reuşit să obţină un armistiţiu cu clubul...
12.12.2014 | 16:39
STEAUA.

STEAUA. Campioana este sub presiune după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să acorde marca “Steaua” către MApN. Valeriu Argăseală a reuşit să obţină un armistiţiu cu clubul sportiv pînă pe 15 decembrie, timp în care vor putea folosi sigla şi culorile, lucru absolut necesar în Europa League, dar ar putea întîmpina din nou probleme începînd din primăvară. Totuşi, steliştii au susţinere de la comisiile FRF în această speţă. Marcelina Gherman, membru în Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor consideră că echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să aibă de suferit din cauza neînţelegerilor cu MApN.

STEAUA.Nu aş putea spune în acest moment dacă Steaua ar putea avea probleme. Nu s-a pus problema de licenţiere sau lucruri de genul ăsta şi sper nici să nu se ajungă la asta. Problema mărcii este una pe care pot fi multe discuţii, dar pînă la urmă sînt convinsă că se va ajunge la un acord. Oricum, mi s-ar părea nedrept ca jucătorii, antrenorii, toţi cei care au dus echipa pe prima poziţie, să aibă de suferit pe plan sportiv din cauza unei astfel de probleme. Chiar demisionez de la FRF dacă vor fi penalizaţi din cauza problemelor cu sigla şi culorile. Chiar mi s-ar părea o nedreptate“, a declarat Marcelina Gherman pentru FANATIK.RO.

STEAUA. Trei femei sînt angajate la comisiile FRF. Marcelina Gherman este membru la Comisia de Soluţionarea Litigiilor, Daniela Mândruţă, membru la Comisia de Recurs, şi Elena Stoian, vicepreşedinte la Comisia de Recurs. Prezenţa acestora într-o lume considerată a bărbaţilor a provocat foarte multe nemulţumiri în rîndul unora dintre membrii Comitetului Executiv, care le jignesc de fiecare dată cînd discută între ei despre cele trei doamne, aşa cum FANATIK.RO anunţa într-un material exclusiv. 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri