Fotbal intern

STEAUA. Gigi i-a stabilit clauza lui Tănase! Valorează cît un STAR!

STEAUA. Gigi Becali a confirmat informaţia FANATIK.RO şi a dezvăluit clauza imensă pe care mijlocaşul venit de la Viitorul o va avea dacă vrea să plece de la Steaua....
09.08.2016 | 00:08
STEAUA Gigi ia stabilit clauza lui Tanase Valoreaza cit un STAR

STEAUA. Gigi Becali a confirmat informaţia FANATIK.RO şi a dezvăluit clauza imensă pe care mijlocaşul venit de la Viitorul o va avea dacă vrea să plece de la Steaua.

“S-a terminat, Tănase e al Stelei. M-a cam transpirat la negocieri, dar am bătut palma. Tănase va fi mai scump decît Stanciu. Îmi cer iertare lui Daum, am înţeles că este un nume în Europa şi o să le crească valoarea fotbaliştilor mei. Aşa mi-a spus şi Piedro Chiodi (n.red. impresar italian)

Contractul e pe 5 ani şi clauza de reziliere e pe 30.000.000. I-am făcut salariul 10.000 euro, după aceea 13.000, după aceea 15.000. Cred în jucător, de asta am şi dat mai mult decît ar trebui.  “S-a terminat, Tănase e al Stelei. M-a cam transpirat la negocieri, dar am bătut palma. Am plătit 1,5 milioane de euro + TVA. Mi-a zis iniţial că vrea 15.000 de euro/lună. I-am spus “bă, nu ai cum, titularii Stelei iau 10.000”. Ne-am înţeles pînă la urmă, l-am luat în braţe şi i-am zis “ridic acum 20 de milioane de euro”. D-aia am şi dat atît de mulţi bani, 1,5 milioane, pentru că eu cred că va fi mai scump decît Stanciu”, a declarat Becali.

La ieşirea de la negocieri, Tănase s-a rezumat să declare că este fericit! Mijlocaşul Stelei urmează să poarte numărul 7, lăsat liber după plecarea lui Alexandru Chipciu.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. După mai bine de un an de zile, visul lui Gigi Becali s-a înfăptuit: Florin Tănase, cel mai bun jucător al Viitorului, a semnat cu Steaua! – vezi AICI detalii EXCLUSIVE de la negocieri

STEAUA. După mai multe runde de negocieri în care Gică Hagi a refuzat orice propunere venită din partea lui Gigi Becali pe adresa fotbalistului de 21 de ani, “Regele” a fost nevoit să accepte ultima ofertă a patronului stelist. FANATIK.RO dezvăluie amănunte necunoscute de la discuţiile purtate în cursul zilei de luni de Zoli Iasko, oficialul Viitorului, cu Gigi Becali şi motivul pentru care Florin Tănase a ajuns la Steaua, chiar dacă Hagi a dorit să îl mai păstreze un an de zile!

Tănase, şedinţă cu Hagi! “Vreau la Steaua!”

STEAUA. Primul factor care a dus la transferul lui Tănase la Steaua a fost chiar dorinţa expresă a jucătorului să schimbe echipa. Conform surselor autorizate FANATIK.RO, între fotbalistul de 21 de ani şi Gică Hagi au avut loc mai multe discuţii în ultima perioadă.

Chiar dacă “Regele” şi-a sfătuit jucătorul să mai aştepte o perioadă pînă în momentul în care o să plece de la Viitorul, jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a juca cu emblema Stelei pe piept.

“Pentru Hagi, oferta din partea Stelei a fost foarte bună încă din urmă cu o lună, cînd trebuiau să bată şi palma. Însă, la vremea respectivă, Hagi a discutat cu jucătorul şi acesta avea motivaţie să joace în cupele europene. Tocmai de asta l-a refuzat pe finul său, Becali. Numai că între timp lucrurile s-au schimbat, iar fotbalistul şi-a manifestat în repetate rînduri dorinţa de a pleca la Steaua”, au precizat apropiaţii fotbalistului.

Tănase, mina de aur a “Regelui”

STEAUA. Afacerea reuşită de Gheorghe Hagi este cea mai profitabilă pe plan intern, fiind de departe cel mai scump transfer între cluburile din România, peste cel al lui Cristi Tănase, care a ajuns tot la Steaua. Apropiaţii lui Gigi Becali au precizat că suma declarată de Gigi Becali, 1,5 milioane euro, este cea reală.

“Hagi o să primească într-o tranşă, maxim două, 1,5 milioane de euro! Dar pe lîngă aceşti bani, în conturile lui Hagi urmează să mai vină bani pe parcursul următorilor ani. Este un negociator dur, dar şi Gigi Becali a lăsat de la el din dorinţa de a-şi vedea visul îndeplinit”, au punctat sursele FANATIK.RO.

“L-am sunat continuu pe Gică. I-am spus: <Dă-mi-l, Gică, pe Tănase. Uite, îţi dau 1,5 milioane euro şi procente dintr-o vînzare ulterioară>. Dar el nu şi nu. Are şi o vorbă enervantă: <Joacă la noi!>”, dezvăluia, în trecutul apropiat, Becali.

A păstrat 30% din drepturile federative!

STEAUA. Dorinţa jucătorului, cumulată cu oferta atractivă făcută de Gigi Becali l-a convins pe Gică Hagi să bată palma cu finul său şi luni, la prima oră, să îi trimită pe Zoli Iaşko şi Florin Tănase la reşedinţa lui Becali, unde au semnat actele. – vezi AICI detalii exclusive.

Pe lîngă banii oferiţi de Becali, Viitorul urmează să păstreze 30% din drepturile federative ale fotbalistului, însă procentele sînt condiţionate de o sumă de bani sub care Becali nu poate să negocieze.

“Hagi trebuie să primească minim un milion de euro din următorul transfer. Oricum, nu este nici în interesul lui Becali să îl vîndă pe o sumă mică, dar Hagi este foarte atent la clauze. Aşa a fost şi în cazul lui Gabi Iancu”, a precizat oamenii de încredere ai “Regelui”.

Un milion din bonusuri de performanţă

STEAUA. Iar dacă cineva credea că cele 30% din drepturile federative ale fotbalistului reprezintă singura clauză care urmează să mai aducă bani în seiful lui Hagi, sursele FANATIK.RO punctează că “Regele” mai are 1 milion de euro asigurat în buzunar!

“În contractul dintre cele două părţi sînt stipulate o serie de bonusuri pentru performanţă. Pe lîngă cele prezentate, Viitorul urmează să primească jumătate de milion de euro dacă Florin Tănase marchează 10 goluri pentru Steaua în Liga 1, 200.000 euro pentru debutul în cupele europene, 300.000 euro pentru un număr de goluri atins în cupele europene şi pînă la 300.000 euro pentru prezenţe şi goluri la echipa naţională”, au punctat sursele FANATIK.RO.

L-a descoperit la grătar! 

STEAUA. Chiar dacă şi-a manifestat în repetate rînduri dorinţa de a-l transfera pe Tănase, nimeni nu s-a întrebat de unde a pornit această nebunie în jurul fotbalistului lui Gică Hagi. Conform surselor din anturajul patronului stelist, afinitatea lui Gigi Becali pentru Florin Tănase a început la…..grătar!

“Înainte să îl vadă faţă-n faţă, doar din faţa televizorului, Gigi avea o părere negativă despre jucător. Îl considera prea slab şi nu înţelegea de ce îl laudă Hagi. Însă totul s-a schimbat după ce jucătorul s-a întîlnit întîmplător cu patronul Stelei la un grătar în interiorul Academiei, în perioada în care Gigi Becali era în detenţie. Patronul ne-a spus că prima reacţie a fost: <Bă, tată, dar tu ai muşchi! Eu credeam că eşti slab şi fără forţă> “, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

“Tănase este ambiţia mea! Vreau neapărat să îl aduc la Steaua”

Gigi Becali, patron Steaua

1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase

15 goluri a înscris Tănase pentru Viitorul în ediţia trecută de campionat