Fotbal intern

STEAUA. Portretul celui care duce campioana în grupe. “DOMINĂ tot!”

STEAUA. Jugurtha Hamroun a surprins în primul său meci în tricoul "roş-albastru"....
15.07.2015 | 09:18
STEAUA Portretul celui care duce campioana in grupe DOMINA tot

STEAUA. Jugurtha Hamroun a surprins în primul său meci în tricoul “roş-albastru”.

Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani a fost eroul campioanei în partida cu  Trencin, scor 0-2. Acesta a scos lovitura liberă din care s-a deschis scorul, a marcat al doilea gol al meciului şi a recunoscut că a fost una dintre cele mai frumoase zile din cariera lui.

“O să fie liderul Stelei”

STEAUA. Cristi Munteanu, team-managerul Oţelului, a vorbit despre actualul jucător al Stelei şi a avut numai cuvinte de laudă.

STEAUA. Mirel, critic cu jucătorii! “Am DEZAMĂGIT! Ne-a fost teamă!” 

“Are personalitate, este genul de fotbalist care în şase luni de la sosire domină orice vestiar. Mie mi-a zis cînd l-am adus în România, la Oţelul: <Dă-mi ce mi-ai promis, îţi dau dublu înapoi, pe terenul de fotbal!>. Este musulman, nu bea, nu fumează, este profesionist două sute la sută. Este un jucător care poate să facă diferenţa.

Hamroun o să pună presiune şi pe Adi Popa şi pe Chipciu. E un jucător polivalent şi în scurt timp o să fie liderul Stelei şi în vestiar. El a făcut junioratul în Franţa şi are nişte calităţi deosebite.

“Nu acceptă să fie minţit!”

A înţeles că sînt probleme la Galaţi, iar după ce jucătorii n-au fost plătiţi timp de trei luni, mi-a spus: <Ok, înţeleg că sînt probleme, am vorbit şi cu băieţii, şi cu antrenorii, sîntem o familie, joc în continuare pentru ei, pentru fotbal>. Eu îmi menţin părerea, Hamroun este cel puţin de nivelul lui Chipciu.

STEAUA. Variante ŞOC. Cine îl aşteaptă pe Rădoi în turul 3 al Ligii 

Lui îi place ceea ce face, are multă personalitate şi nu acceptă să fie minţit. Este foarte orgolios şi pune suflet mult acolo unde lucrează.  Rădoi avea nevoie de un astfel de jucător care să facă diferenţa. O să vedeţi ce fel de jucător este, “, a spus Cristi Munteanu la un post de televiziune.

Îl scoate pe Chipciu din echipă?

STEAUA. Hamroun vrea să îi creeze probleme lui Rădoi în alcătuirea primului “11”: “Am vorbit cu Mirel înainte şi mi-a spus că va avea nevoie de mine. Avem şanse foarte mari să ne calificăm, dar trebuie să rămînem concentraţi. Lupt pentru postul de titular la Steaua, asta e ţina mea şi îmi voi cîştiga locul. Chipciu e un jucător bun, dar şi eu sînt un jucător bun. Dacă antrenorul mă va dori pe mine, voi juca eu”, a spus Hamroun.

Scandal pentru transferul lui Hamroun

Jugurtha Hamroun a semnat în urmă cu ceva timp un angajament cu trucii de la Giresunspor, însă ulterior a denunţat contractul, susţinînd că are o clauză care îii permite să plece la o echipă care-i dă un salariu mai mare. Astfel, acesta a ajuns la Steua, dar campionii au întîmplinat probleme.

Preşedintelelui Giresunspor, Mustafa Bozbag, a ameninţat cu UEFA şi a cerut Stelei să plătească formaţiei din Turcia suma de 200.000.

STEAUA. Becali nu se mai opreşte: “Mai fac TRANSFERURI! 

Vom denunţa contractul pe care-l va semna Hamroun în România. Noi trebuia să ne despărţim de comun acord. Cerem Stelei să ne achite 200.000 de euro, astfel vom apela la UEFA”, spunea preşedintele lui Giresunsport, conform presei din Turcia.

Poartă prenumele unui rege

Prenumele fotbalistului Stelei este unul atipic, Jugurtha, provine de la un rege dinaintea erei noastre din Numidia, actuala Algerie,, care a rezistat în faţa romanilor în multiple războaie, dar, care, în cele din urmă, a fost capturat de romani.

500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform transfermarkt.com