STEAUA. Dezvăluirile fostului antrenor despre Hamroun: “Am avut probleme cu el. Oferta arabilor l-a înnebunit!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
24/07/2016, 20:57
STEAUA. Dezvăluirile fostului antrenor despre Hamroun: “Am avut probleme cu el. Oferta arabilor l-a înnebunit!”

STEAUA. Nicolae Dică, fostul secund al lui Mirel Rădoi la vicecampioana României, a vorbit despre scandalul dintre Jugurtha Hamroun şi Gigi Becali, finanţatorul Stelei.

STEAUA. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit că Jugurtha Hamroun a avut cîteva ieşiri şi în timpul mandatului lui Mirel Rădoi, dar cel din urmă a reuşit să-l liniştească şi să-l ducă pe drumul cel bun. Dică consideră că suma oferită de formaţia din Arabia Saudită a avut un cuvînt de supus în ceea ce priveşte reacţia lui Hamroun.

“Steaua a fost pentru el o mînă de ajutor şi acum nu trebuie să întoarcă spatele echipei. Nu trebuie să profite de faptul că a plecat Alex şi a rămas singur pe această poziţie. Chiar dacă Steaua a decis să nu-l lase să plece, atunci el trebuie să dea totul pe teren şi poate peste şase luni o să plece. A venit la Steaua din postura de jucător liber de contract, de la o echipă care a retrogradat şi a fost ajutat de Steaua. Este unul dintre cei mai buni jucători de la Steaua. Cei care au plecat de la Steaua au jucat cel puţin 3 ani meci de meci. Trebuie să se gîndească că este la Steaua de un an şi echipa are nevoie de el. A contat şi plecarea lui Chipciu. Cînd a ajuns la Steaua a fost un jucător exemplar, s-a antrenat foarte bine, dar după ce a jucat am avut ceva probleme cu el. Mirel a avut cîteva discuţii cu el şi a putut să-l ducă pe drumul cel bun. Probabil l-a înnebunuit această ofertă. Sînt şi bani mulţi la salariu şi de asta insistă să plece.”, a spus Nicolae Dică.

STEAUA. Nicolae Dică a vorbit şi despre un viitor transfer al lui Constantin Budescu la Steaua. Acesta consideră că Nicolae Stanciu, decarul vicecampioanei României, va fi afectat dacă Budescu va ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

“Budescu este un jucător valoros şi a demonstrat asta la Astra. Eu îl văd pe Budescu jucînd al doilea vîrf, iar acolo este Stanciu şi ar fi păcat să i se schimbe poziţia în teren. Stanciu a mai jucat şi pe alte poziţii, dar ce a avut cel mai bun randament al doilea vîrf”, a adăugat Dică.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×