Fotbal intern

STEAUA. Război TOTAL! “Prostul” Şumudică l-a făcut PRAF pe Dică: “SÎSÎITUL e al 3-lea antrenor la o echipă mică!”

STEAUA. UPDATE 20:00 / Marius Şumudică, antrenorul giurgiuvenilor, continuă războiul cu Nicolae Dică, secundul Stelei:...
28.09.2015 | 13:35
STEAUA Razboi TOTAL Prostul Sumudica la facut PRAF pe Dica SISIITUL e al 3lea antrenor la o echipa mica
ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE 20:00 / Marius Şumudică, antrenorul giurgiuvenilor, continuă războiul cu Nicolae Dică, secundul Stelei:

“Vreau să-i spun lui Dică, săracul e 50% din Şumudică şi după nume. E Şumu şi Dică. Nu vreau să-l jignesc. Sincer, nici n-am vrut să-i răspund. Anul trecut, Steaua a luat cu marele ajutor al Astrei titlul, el nu era luat de Gâlcă în deplasări.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica m-a rugat să nu-i mai spun FCSB, dar nu pot să-i spun altfel. Pe el îl respect, pe Argăseală la fel, dar cu Dică, ce să mă cert?

Nu mă supăram dacă oricine altcineva îmi răspundea, dar el, care doar pune copete. Rădoi este un băiat inteligent, dar acest Dică este sîsîit săracul, nu aţi văzut ce-i iese prin strungăreaţă? Îl respect pe Dică pentru tot ce a făcut ca fotbalist, a fost mai bun decît mine, a avut realizări mai mari”, a spus Şumudică la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE 14:20 / Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, continuă războiul cu Steaua şi nu a ezitat să îl desfiinţeze pe Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei. “Dică părea stingher cînd m-a făcut prost, parcă îi era frică să rostească. Trebuie să ai zîmbetul pe buze, să ai şarm cînd o faci, domnule Dică! Am văzut că domnul Dică m-a făcut prost, că sînt prost. Eu nu vreau să îi răspund, nu ştiu ce rang poartă. Dacă o echipă mare cum a fost, deşi acum e mică, e FCSB, apare cu al treilea antrenor pentru mine spune tot. Nici nu ştiu care sînt ierarhiile acolo. Unu’ săracu’ stă în costum îmbrăcat frumos pe bacă, altu’ mai stilat care stă tot acolo şi îl împinge pe al treilea care să vorbească, să mai spună ceva. 

Nu mă supăr pe el, dar o să trimit şi eu preparatorul fizic data viitoare ca să aibă un dialog cu Dică. Săracu’ părea stingher, parcă era foarte agitat, şi la declaraţii era cam greu că e mai sîsîit aşa, dar nu e nici o problemă”, a spus Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

…………………….

STEAUA. UPDATE 23:31 / Marius Şumudică a răspuns jignirilor venite din partea lui Nicolae Dică. “Am spus la vremea respectivă că nu este normal ce se întîmplă cu banca tehnică a Stelei. Atît! Nu vreau să îi răspund lui Dică, o să o fac cînd o să am performanţele dînsului. Are trei trofee punînd jaloane, eu nu le doresc aşa, mai bine trei locuri doi în campionat. E un băgător de seamă, e un breloc ca antrenor! Eu m-am dus la Rocar, în eşalonul al treilea ca să nu mai fiu secund. El stă să fie înţepat în fund cu degeţelul, e urît! Eu, spre deosebire de Nicolae Dică, nu o să stau niciodată cu frînghia ca la teatrul Ţăndărică şi să fiu manipulat”, a declarat Şumudică.

STEAUA. Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a răbufnit la adresa lui Marius Şumudică cu oserie de atacuri incendiare.

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să-i mulţumesc antrenorului de la Astra pentru că în interviul de acum două zile a recunoscut că e prost. Pentru că proverbul pe care l-a spus, <<Cîinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia>>, i se potriveşte perfect.

El a vorbit tot timpul despre alte echipe, de Steaua, de arbitri, de alţi antrenori, am un mare respect pentru el din acest moment pentru că a recunoscut în direct că este prost. Acum doi ani de zile Isăilă a dus echipa în grupele Europa League, iar el nu a trecut de preliminarii.

Nu a făcut nicio performanţă. O să vorbesc cu Şumudică cînd va cîştiga şi el un trofeu, nu trei într-un an, doar unul. Cît despre nea Popică, am un mare respect pentru dînsul. Dar vreau să îl anunţ că dacă are drum prin Piteşti, să mă sune. Îi arăt cum arată o medalie de campion pentru că dînsul nu ştie ce înseamnă”, a punctat Dică.

 

ADVERTISEMENT