Fotbal intern

STEAUA. “Din CĂPITAN, am ajuns să LUSTRUIESC banca!”

STEAUA. Srgian Luchin este nemulţumit de faptul că din postura de căpitan de echipă al formaţiei Dinamo şi titular la Botev Plovdiv a ajuns să lustruiască banca de rezerve a roş-albaştrilor....
22.11.2014 | 00:11
STEAUA Din CAPITAN am ajuns sa LUSTRUIESC banca
ADVERTISEMENT

STEAUA. Srgian Luchin este nemulţumit de faptul că din postura de căpitan de echipă al formaţiei Dinamo şi titular la Botev Plovdiv a ajuns să lustruiască banca de rezerve a roş-albaştrilor.

STEAUA. În vara acestui an, Srgian Luchin a fost transferat de la Botev Plovdiv la Steaua pentru suma de 170.00o de euro. Însă, în momentul în care a ales să semneze cu roş-albaştrii, internaţionalului nici prin cap nu i-a trecut că va ajunge o rezervă de lux în Ghencea. După ce i s-a spus că va juca fundaş dreapta, iar ulterior că va trece în centrul apărării, în nici mai puţin de o lună, la echipă a fost transferat Paul Papp. Din acel moment, Luchin a realizat că a făcut o imensă greşeală, alegînd să semneze cu echipa lui Gâlcă, mai ales că din cauza acestui fapt şi-a pus în cap şi toţi suporterii dinamovişti. Cînd am semnat cu Steaua nu mi-a spus nimeni că vine la echipă şi Papp, jucător care poate juca la fel de bine ca mine fundaş dreapta şi fundaş central, a vociferat atunci Luchin.

ADVERTISEMENT

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CS CONCORDIA CHIAJNA 1-0,LIGA 1 (28.10.2013)

”Am venit cu inima deschisă, dar joc precum juniorii”

STEAUA. Bucuria transferului lui Luchin la Steaua s-a evaport după ce a jucat titular în doar trei partide din cele 14 etape de campionat disputate pînă în prezent, la care se adaugă jocurile din cupele europene, Cupa Ligii şi Cupa României. Ulterior, după ce şi Paul Papp a ajuns în Ghencea, Luchin nu a mai putut să îi ia faţa pe banda dreaptă nici măcar lui Cornel Râpă!

FANATIK.RO a aflat că jucătorul stelist s-a plîns apropiaţilor. Nu se poate aşa ceva! Din fost căpitan al lui Dinamo am ajuns să lustruiesc banca de rezerve la Steaua. Mi-am pus în cap şi toţi suporterii lor. Eu am venit aici cu inima deschisă, dar văd că joc precum juniorii. Joc doar în meciurile din Cupa Ligii şi Cupa României”a răbufnit Luchin,

ADVERTISEMENT

”A luat o decizie proastă. Fiecare doarme cum îşi aşterne!”

STEAUA. Contactat de către FANATIK.RO pentru a comenta situaţia lui Srgian Luchin, Cristi Opria, impresarul care încă îl mai reprezintă, în acte, a declarat că îi pare rău de situaţia în care a ajuns fostul căpitan al formaţiei Dinamo: Îmi pare rău că Luchin a ajuns să fie rezervă şi să nu joace la Steaua, dar fiecare doarme cum îşi aşterne. El a greşit mult cînd a plecat de la Dinamo la presiunea celor de acolo. S-a văzut că decizia luată atunci a fost proastă. A plecat la bulgari unde nu i-a mers bine, iar acum a ajuns la Steaua şi stă pe tuşă. Aşa se întîmplă cînd nu te ajută nimeni şi toţi vor doar să profite de pe urma ta. El este şi acum, în acte, reprezentat de mine, dar nu am mai vorbit de cînd a plecat din Ştefan cel Mare. Steaua este un club foarte mare şi e un plus să joci acolo, dar fotbalistul trebuie să ştie exact, de la început, care îi este statutul. Luchin nu e fotbalist care să fie ţinut rezervă la infinit, dar are nevoie să fie sprijinit. La Steaua e concurenţă foarte mare şi trebuie să te impui rapid, dar el poate face faţă fără probleme la nivelul de acolo.”

3 meciuri a jucat Luchin titular la Steaua în Liga I

12.000 de euro este salariul lui Luchin la Steaua

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: