Carousel hot news

STEAUA-DINAMO. Un bizon? Doi bizoni! Atacanţii francezi, CEI MAI SLABI de pe teren!

STEAUA-DINAMO. Cei doi atacanţi din derby, stelistul Tade şi dinamovistul Gnohere au jucat slab, fiind, practic, inexistenţi pentru echipele lor. Nici eficacitate, nici dueluri cîştigate, nici...
11.08.2015 | 09:59
STEAUA-DINAMO. Un bizon? Doi bizoni! Atacanţii francezi, CEI MAI SLABI de pe teren!
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Cei doi atacanţi din derby, stelistul Tade şi dinamovistul Gnohere au jucat slab, fiind, practic, inexistenţi pentru echipele lor. Nici eficacitate, nici dueluri cîştigate, nici spaţii create pentru coechipieri, nici assist-uri, nimic.

STEAUA-DINAMO. Conform InStat, Tade a cîştigat 10 dueluri din 32, adică 31,3 %. Gnohere a chiar mai “moale”: şi-a adjudecat doar 8 dueluri din 27, procentajul reuşitelor fiind 29,6%. Surprinzător, chiar şi Dorin Rotariu, deşi are un fizic incomparabil mai firav, a reuşit un procentaj superior faţă de cei doi: a cîştigat 7 din 15 dueluri, adică 47%!

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / Hagi, AJUTOR pentru Popescu! L-a transferat la Academie

STEAUA-DINAMO. Cei doi atacanţi francezi au pierdut şi cele mai multe baloane dintre toţi jucătorii de pe teren. Tade a irosit 21 de mingi, iar Gnohere 19!

“La noi in campionat vin numai luptători! Fotbalişti mai aducem şi noi?”

STEAUA-DINAMO. Basarab Panduru n-a iertat pe nici unul dintre cei doi jucători după meciul de duminică seară: “E greu pentru Gnohere, pentru că are multe kilograme în plus. Nu poţi să te mişti uşor şi nu a fost deloc periculos. Nu a facut absolut nimic în acest meci. Tade era bun la CFR, dar la Steaua e altceva. E bun tactic, dar doar atît. Se bate, dar nu face nimic”.

ADVERTISEMENT

DINAMO. „Căţeluşi”, nu „cîini”! Performanţa lui Rednic din derby

“Keşeru era un atacant adevărat. Era din alt film faţă de Tade. La noi in campionat vin numai luptători! Fotbalişti mai aducem şi noi? Luptători aducem întruna. Ei se bat, aleargă, dar ar fi bine să mai ştie şi puţin fotbal“, şi-a încheiat “Pandi” tirada.

STEAUA-DINAMO. Şi Tade, şi Gnohere au, fiecare, cîte un gol marcat la noile sale formaţii. Dinamovistul a înscris în meciul cu ACS Poli Timişoara (2-1 în “Ştefan cel Mare” în etapa 4), cînd a profitat de o ieşire pe sub minge a portarului timişorean Pap. Stelistul a făcut-o cu Trencin, în returul, 2-3, de pe Arena Naţională, cînd, deşi a bătut slab un penalty, a înscris cu şansă, portarul slovac fiind la un pas să scoată şutul său.

Start la WTA Toronto! Halep: „Vreau calificarea la Singapore!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri