STEAUA-DINAMO. Chetă în vestiar, după ce s-au dat primele: ”Jenant!”

STEAUA-DINAMO. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a fost umilită marţi de Manchester City, 0-5, pe Arena Naţională, dar jucătorii stau liniştiţi, cel puţin din punct de vedere financiar. Becali le-a dat primele pentru calificarea în grupele Ligii Europa. A uitat însă de unii angajaţi!

STEAUA-DINAMO. Cîte 15.000 de euro a luat fiecare fotbalist de la Becali, drept primă pentru faptul că echipa merge în grupele celei de-a doua competiţii intercluburi. Şi Reghe a primit, la rîndu-i, răsplata.

STEAUA-DINAMO. Au pus cîteva sute de euro!

Gigi Becali s-a gîndit că ar fi de moral ca, înaintea meciului cu City, să le facă surpriza jucătorilor şi să-i premieze. Totul ok, numai că finanţatorul a uitat că ar fi trebuit să împartă mai multe bonusuri.

STEAUA-DINAMO. Nici un leuţ nu au văzut secunzii, masorii, oamenii care se ocupă de echipă de la Gigi, deşi au pus şi ei umărul la performanţă, calificarea în grupele Ligii Europa. Jucătorii nu au rămas impasibili, însă. ”E jenant ce s-a întîmplat, asta e”, a exclamat un apropiat al fotbaliştilor, cel care a povestit pentru FANATIK.RO ce s-a întîmplat în vestiar.

Astfel, după meciul cu Manchester City, s-a făcut chetă în vestiarul Stelei. Au pus bani jucătorii, Reghe, Meme Stoica, cîteva sute de euro de fiecare, astfel că persoanele ”sărite” de la primă de Becali au avut parte de o surpriză plăcută.