STEAUA. El este ŢINTA lui Becali: “E de vînzare. NEGOCIEM”!

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
22/08/2016, 00:01
STEAUA. El este ŢINTA lui Becali: “E de vînzare. NEGOCIEM”! GALERIE FOTO

STEAUA-DINAMO. Gordan Bunoza s-a remarcat în ”Ştefan cel Mare”, unde a evoluat jumătate de sezon, dar Negoiţă nu i-a propus o prelungire a contractului. A ajuns la Pandurii, dar Steaua l-a dorit, înainte de a-l transfera pe Tamaş. 

STEAUA-DINAMO. Interesul pentru jucătorul gorjenilor a revenit în actualitate, asta şi după accidentarea lui Toşca, în partida cu Manchester City, dar mai ales după prestaţia lui Mitrea în Derby de România.

STEAUA-DINAMO. Înlocuitorul lui Momcilovic

Preşedintele de la Pandurii, Narcis Răducan, a declarat că este deschis unor discuţii, privind trecerea lui Bunoza la echipa roş-albastră. ”Orice jucător de la noi este de vînzare. Sau, mai bine spus, sîntem dispuşi negocierilor pentru jucătorii noştri. Deci şi în cazul lui Bunoza, dacă ar fi o ofertă convenabilă atît pentru jucător, cît şi pentru clubul nostru”, a declarat preşedintele Răducan, pentru FANATIK.RO.

Gordan Bunoza a semnat cu Pandurii iarna trecută, ca înlocuitor al lui Momcilovic, transferat la Steaua.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Bunoza, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×