Fotbal intern

STEAUA – DINAMO. Le ţine pumnii! “Pariez că le dă gol!”

STEAUA - DINAMO. Derby-ul de vineri naşte pasiuni uriaşe şi în rîndul fotbaliştilor care au îmbrăcat în trecut tricoul "cîinilor". Gabi Torje joacă în prezent la Konyaspor, însă nu uită...
31.10.2014 | 09:26
STEAUA  DINAMO Le tine pumnii Pariez ca le da gol

STEAUA – DINAMO. Derby-ul de vineri naşte pasiuni uriaşe şi în rîndul fotbaliştilor care au îmbrăcat în trecut tricoul “cîinilor”. Gabi Torje joacă în prezent la Konyaspor, însă nu uită anii petrecuţi în alb-roşu. Contactat de FANATIK.RO, mijlocaşul naţionalei a rememorat partidele de pomină din urmă cu mai mulţi ani.

STEAUA – DINAMO. Gabi Torje a marcat în primăvara lui 2011 în ultima victorie a lui Dinamo cu Steaua. “Cîinii” băteau atunci cu 1-0, însă mijlocaşul nu a avut deloc timp să sărbătorească aşa cums e cuvine acea reuşită. “A fost una dintre cele mai frumoase seri din viaţa mea şi clar cea mai frumoasă amintire împotriva Stelei! Dar nici nu am apucat să mă bucur prea tare, pentru că la trei zile aveam meci. Cînd să sărbătoresc?! Eram prea conectaţi. Însă chiar şi aşa, sentimentele trăite în acele clipe vor dura toată viaţa!”, explică Torje pentru FANATIK.RO.

“Nu există echipă favorită!”

STEAUA – DINAMO. În ceea ce priveşte meciul de vineri seară, Torje subliniază că nu va rata sub nicio formă derby-ul României, chiar dacă se află în cantonament pentru meciul pe care echipa sa, Konyaspor, îl va avea sîmbătă. “Mă uit, normal! Le ţin pumnii băieţilor din faţa televizorului, pentru că nu am apucat să vorbesc cu nici unul dintre ei. Sper să cîştige, fiindcă în astfel de partide se poate întîmpla orice, nu există favoriţi! Steaua are un avantaj, datorită experienţei, însă nu este favorită”, a completat Torje.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI 0-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (25.05.2011)

“Alexe este pariul meu”

STEAUA – DINAMO. Gabi Torje a vorbit şi despre omul pe care el îl vede determinant pentru Dinamo în derby-ul cu Steaua care se va juca pe Arena Naţională. “Ultima dată, Marius Alexe a marcat într-un derby pe care Dinamo l-a pierdut cu 3-1, acum însă eu sper să marcheze într-o victorie, poate chiar să dea el golul victoriei! Aşa cum s-a întîmplat în 2010, atunci cînd Dinamo a cîştigat cu 2-0. Este pariul meu pentru acest meci şi sper să confirme”, a mai explicat Gabi Torje pentru FANATIK.RO.

“Dinamo nu se poate bate la titlu!”

STEAUA – DINAMO. Şansele lui Dinamo la cîştigarea titlului sînt mici în viziunea mijlocaşului, chiar dacă o victorie cu Steaua i-ar duce pe “cîini” la doar trei puncte împotriva Stelei. “Dinamo are o echipă tînără, ceea ce îsneamnă inconstanţă, în mod natural. În opinia mea, niciodată o echipă cu media de vîrstă fragedă nu poate fi altfel şi, implicit, nu se poate bate la titlu. Însă ei cresc frumos şi cred că pe viitor şi rezultatele vor fi din ce în ce mai bune”, a încheiat internaţionalul.

130 de meciuri oficiale a jucat Gabi Torje pentru Dinamo

20 de goluri şi 25 de pase decisive a reuşit mijlocaşul pentru “cîini”

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: