STEAUA-DINAMO. Ando s-a împăcat cu fanii, dar s-a luat de Filip!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
21/08/2016, 00:02
STEAUA-DINAMO. Ando s-a împăcat cu fanii, dar s-a luat de Filip!

STEAUA-DINAMO. Ioan Andone a stat la finalul partidei de vorbă cu suporterii lui Dinamo prezenţi în număr foarte mare în peluză şi s-a împăcat cu aceştia.

STEAUA-DINAMO. Rezultatul de egalitate, scor 1-1, obţinut de Ioan Andone în faţa lui Laurenţiu Reghecampf a fost unul foarte mulţumitor pentru fanii lui Dinamo. Aşa că “Fălcosul” nu a pierdut prilejul, iar la finalul partidei s-a împăcat cu proprii fani, după ce a stat cîteva minute de vorbă cu aceştia. În etapa trecută ultraşii din Ştefan cel Mare i-au transmis lui Ando să se ducă la Steaua dacă tot îi place să tot vorbească public de această echipă.

Ando l-a “urecheat” pe Filip

STEAUA-DINAMO. Însă, pînă cînd să se împace cu proprii fanii Ioan Andone l-a certat serios pe Steliano Filip deoarece acesta şi-a lăsat din nou echipa, cu şapte minute înainte de finalul partidei, în 10 jucători într-un meci cu Steaua. Antrenorul liderului Ligii I i-a reproşat elevului său cartonaşul roşu pe care l-a primit ţînînd cont că şi Mircea Rednic a trecut prin aşa ceva cu internaţionalul dinamoviştilor.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×