Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Andone, vrăjit de trei jucători de la RIVALĂ!

STEAUA – DINAMO. Ioan Andone, antrenorul “cîinilor”, şi-a amintit de derby-urile din trecut, din perioada în care era jucător al formaţiei din “Ştefan cel Mare”....
20.08.2016 | 18:10
STEAUADINAMO Andone vrajit de trei jucatori de la RIVALA

STEAUA – DINAMO. Ioan Andone, antrenorul “cîinilor”, şi-a amintit de derby-urile din trecut, din perioada în care era jucător al formaţiei din “Ştefan cel Mare”.

“Primul derby ca jucător a fost în 1983, pe fostul <<23 august>>. Am cîştigat cu 2-1. Era alta încărcătură. Ţin minte că au fost 70 şi ceva de mii de suporteri, nu puteai să arunci un ac acolo. A fost un meci interesant. Dar, fiind primul derby, am fost mai timid. Ca antrenor, nici nu îmi amintesc primul derby.

Cu ce mă ocup în ziua meciului? În primul rînd fac antrenament în dimineaţa meciului. Apoi jucătorii merg la mall, eu merg în sala de forţă. Fac puţină alergare, îmi pregatesc totul în amănunt pentru şedinţa tehnică, pe care, de obicei, o fac cu două ore înainte. Mai am discuţii individuale cu unii jucători, chiar şi cu cei care stau pe banca de rezerve. Discutăm efectiv de meci”, a spus Andone.

STEAUA – DINAMO. “Fălcosul” a dezvăluit şi ce jucători îi plac de la marea rivală. Tehnicianul lui Dinamo susţine că nu se teme de Stanciu, cel mai în formă jucător al Stelei.

“De la Steaua îmi plac Nicolae Stanciu, Tamaş, Popa… Şi dintre jucătorii transferaţi, dar să îi vedem! Lui Tănase îi prevăd un viitor frumos la Steaua. Nu mă tem de Stanciu. Îl studiem, ştim bine ce trebuie să facem, să sperăm că o să îl blocăm pentru că este jucătorul cheie în jocul lor de atac”, a spus Andone.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA-DINAMO. Ioan Andone a anunţat supremaţia “cîinilor” în acest an, tehnicianul lui Dinamo afirmînd că echipa sa are şanse mari să participe cel puţin în preliminariile Ligii Campionilor la sfîrşitul acestui sezon.

STEAUA-DINAMO. “Săgeţile” trimise de oficialii Stelei către Dinamo în legătură cu lipsa participării în Liga Campionilor şi eliminarea istorică în faţa lui 17 Nentori nu l-au lăsat indiferent pe Andone.

“Ironiile astea legate de Liga Campionilor nu le înţeleg. Sînt răutăţi înainte de derby. Dar vedem ce se întîmplă în teren şi după aceea vorbim. O să vorbim cînd ajungem şi cînd ajungem în grupele Ligii. Şi cred că o să o facem în curînd!”, a declarat Andone.

“Nu îmi e teamă de adversar, ci de echipa mea”

STEAUA-DINAMO. Chiar dacă a admis superioritatea jucătorilor de la Steaua în faţa celorlalte echipe, Andone este sigur că deţine formula magică pentru ca Dinamo să cîştige primul derby al acestui sezon. Optimismul lui Andone a fost alimentat şi de pierderile Stelei: Toşca, Golubovic şi Pintilii urmînd să absenteze mai multe săptămîni de pe teren.

“Sînt trei pierderi importante pentru partida cu Steaua. Nu mă tem de adversari, mă tem de echipa mea să nu reacţioneze cum vreau. Pe mine nu mă încîntă să joc spectaculos şi să pierd. Avem şansa să ne măsurăm forţa cu cea mai puternică echipă din ţară”