STEAUA-DINAMO. “Atît dau pe Alibec. Aştept răspunsul!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
21/08/2016, 00:00
STEAUA-DINAMO. “Atît dau pe Alibec. Aştept răspunsul!”

STEAUA-DINAMO. Gigi Becali a dezvăluit suma finală pe care a oferit-o pentru transferul lui Denis Alibec sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf

STEAUA- DINAMO. Latifundiarul din Pipera a făcut o ofertă de un milion de euro pentru transferul lui Alibec, dar susţine că nu va oferi mai mult de atît pentru atacantul de 25 de ani.

Pentru Alibec a fost o ofertă de un milion de euro, eu nu dau mai mult. Răspund cînd vor ei. Alibec e unul dintre primii doi jucători din ţară. Eu pe Tănase l-am luat mai mult să cîştig bani, pe Alibec nu poţi lua mai mult de trei, maximum patru milioane. Eu trebuie să cîştig bani, să pot să ţin fotbalul“, a spus Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×