Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Avertisment pentru “cîini”: “Totul e diferit!”

STEAUA-DINAMO. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul campioanei României, a vorbit într-o conferinţă de presă despre derby-ul ce va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe "Arena Naţională"....
09.04.2016 | 11:57
STEAUADINAMO Avertisment pentru ciini Totul e diferit
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul campioanei României, a vorbit într-o conferinţă de presă despre derby-ul ce va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe “Arena Naţională”.

STEAUA-DINAMO. Campionii ştiu ce au de făcut pentru a cîştiga meciul cu Dinamo, dar sînt conştienţi că partida o să fie dificilă. Reghe este sigur că Gabi Tamaş nu o să fie afectat de reacţiile suporterilor formaţiei din “Ştefan cel Mare” şi nu a ezitat să-l laude din nou pe Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

…depre derby-ul cu Dinamo:Noi sîntem obişnuiţi cu presiunea pentru că fiecare meci e important. Meciul cu Dinamo e important pentru că rivalitatea e mare. Noi încercăm să cîştigăm meciul de mîine si să devenim lideri, să urcăm pe locul 1. Jucătorii nostri se vor descurca foarte bine şi sper ca meciul de mîine să se termine cu o victorie din partea noastră. Acest sistem competiţional este foarte bun, îmi place. Fiecare meci din play-off reprezintă un interes foarte mare. Toate echipele joacă bine şi îşi doresc să cîştige. Mîine seară este un interes mult mai mare pentru că Dinamo are şanse să urce pe primele locuri. Pentru noi fiecare meci este important. Orice rezultat pozitiv e bun, dar ne dorim să cîştigăm. Eu cred că echipa care va alerga mai mult o să cîştige. Contează şi valoarea jucătorilor. Eu cred că mîine seară o să fie un meci foarte deschis pentru că situaţia este diferită în momentul de faţă. Dinamo are nevoie de victorie. Dacă o să fie un meci deschis o să avem mai multe şanse. Ocazii de a marca au fost destule şi în meciul din play-off, dar nu am reuşit să marcăm. Trebuie să încercăm să marcăm din fiecare ocazie. Nu putem să ratăm. Pînă acum nu au contat meciurile cu Dinamo, au contat doar în clasament, dar acum este cu totul altă situaţie. Mîine seară o să fie un meci care pe care. Nu a mai fost de mulţi ani un meci aşa. Lucrurile sînt foarte serioase şi avem de îndeplinit un obiectiv foarte important. “

…despre Dinamo: “Sînt mulţi jucători de valoare, au un sistem bine pus la punct şi nu putem să remarcăm că echipa joacă alt fotbal de cînd a venit Mircea Rednic. Au format un grup puternic.”

ADVERTISEMENT

…despre Tamaş: “Nu cred că Tamaş o să aibă probleme. A fost destul înjurat. Are experienţă şi sînt sigur că nu vor fi probleme.”

…despre reacţiile jucătorilori săi: “Eu nu sînt de acord ca jucătorii să înjure echipa adversă, dar meciul o să aibă o încărcătură foarte mare. O să le explicăm că astfel de gesturi sînt penalizate. O să vorbim şi cu fanii noştri în legătură cu asta pentru că mulţi se supără pentru că jucătorii nu fac anumite gesturi. Noi trebuie să fim atenţi atunci cînd facem anumite gesturi. Acest meci are o miză foarte mare.”

ADVERTISEMENT

…despre situaţia de la Steaua: “Am venit la Steaua după o perioadă dificilă, iar jucătorii au fost foarte afectaţi că nu au reuşit să se impună în cupele europene.”

…despre Chipciu: “Alex e un jucător foarte important pentru noi şi trebuie să avem răbdare. El a făcut un sacrificiu că nu s-a operat în iarnă. Eu cred foarte mult în el şi sînt sigur că o să fie la EURO. Ştiu ce calităţi are şi ce poate să facă pe teren. El a fost criticat de foarte mulţi oameni care iubesc echipa noastră şi nu este corect acest lucru. El şi-a dat viaţa pentru echipa noastă, a cîştigat trofee şi nu merită asta. Aveţi răbdare pentru că el va marca, deşi nu este treaba lui asta. Alex are tot respectul şi susţinerea din partea noastră. Aş vrea să văd asta şi din partea fanilor noştri şi să fie mai îngăduitori atunci cînd vorbesc de jucătorii noştri.”

ADVERTISEMENT

…despre Rednic: “O să îi dau un telefon lui Rednic să-i spun “La mulţi ani!”. Un cadou nu pot să-i ofer, dar cu siguranţă o să dea o masă pentru că aşa e normal. Între noi a fost mereu o relaţie bună. Amîndoi avem anumite reacţii înainte sau după meci, dar mereu a existat o relaţie bună între noi.”

…despre Meme: “S-a schimbat foarte mult, dar cînd intră în febra meciului e normal să aibă anumite reacţii. Nu este uşor atunci cînd eşti înjurat de familie.”

 

ADVERTISEMENT