STEAUA – DINAMO. Boldrin şi De Amorim au debutat în derby! “Nu mereu cîştigă echipa cea mai bună!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
20/08/2016, 23:54
STEAUA – DINAMO. Boldrin şi De Amorim au debutat în derby! “Nu mereu cîştigă echipa cea mai bună!” GALERIE FOTO

STEAUA – DINAMO. William De Amorim şi Fernando Boldrin au debutat în tricoul roş-albastru în derby de România, iar primul chiar a reuşit să marcheze.

“Eu eram pregătit să joc. Normal că e mai greu, sînt de o săptămîna la echipă, nu sînt obişnuit cu colegii. Antrenamentele au fost un pic mai grele la Steaua… Am făcut vreo patru antrenamente cu ei, dar sînt de şase ani aici, îi ştiu pe toţi.

Despre meci, nu mereu cîştigă echipa cea mai bună, aşa e fotbalul. Îmi pare rău că nu mi-am ajutat mai mult colegii. Sper să ajut cît mai mult echipa”, a spus De Amorim.

STEAUA – DINAMO. La rîndul său, Fernando Boldrin a declarat: “Eu am venit la Steaua şi am fost pregătit să joc din primul minut. Pot să ajut echipa. Steaua are jucători de valoare şi trebuie să cîştigăm fiecare meci, să cîştigăm titlul. Au mai fost discuţii şi înainte să ajung la Steaua, dar nu s-au înţeles toate părţile. Am ajuns acum şi sper să fac o treabă cît mai bună. Cred că trebuia să cîştigăm cu Dinamo, noi am dominat, dar a fost ghinion. Trebuie să mergem înainte şi să cîştigăm meciul următor”.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×