Fotbal intern

VIDEO. Budescu şi Alibec cheamă fanii la arenă. “Câinii” au şi ei clip

FCSB şi Dinamo Bucureşti se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 12-a din Liga 1 Betano. Meciul este aşteptat de toţi suporterii celor două echipe. Vineri au început să...
23.09.2017 | 00:07
VIDEO Budescu si Alibec cheama fanii la arena Cainii au si ei clip

FCSB şi Dinamo Bucureşti se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 12-a din Liga 1 Betano. Meciul este aşteptat de toţi suporterii celor două echipe. Vineri au început să fie puse în vânzare biletele pentru meciul FCSB-Dinamo din etapa a 12-a din Liga 1 Betano. Fanii dinamovişti au cumpărat deja 6.000 de tichete din cele 8.600 care au fost trimise către formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. De cealaltă parte, steliştii nu s-au înghesuit încă să cumpere bilete pentru derby-ul de duminică seara.

Echipa antrenată de Nicolae Dică are două absenţe de marcă pentru partida cu Dinamo- Mihai Pintilii este suspendat după cartonaşul galben primit în meciul cu CFR Cluj, în timp ce Filipe Teixeira este în continuare accidentat, mijlocaşul urmând să revină luni la antrenamente. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Steaua – Dinamo, derby şi pe Facebook

Denis Alibec şi Constantin Budescu au prefaţat derby-ul de duminică seara. Cei doi au apărut într-un clip postat pe contul oficial de Facebook al vicecampioanei României. Atacantul steliştilor a avut un mesaj pentru fanii stelişti. “Eu mă pregătesc de derby! Voi?”, a fost mesajul lui Alibec. Mijlocaşul steliştilor a venit imediat cu o replică. “Abia aştept primul meu derby. Haideţi la stadion!”.

Dinamoviştii nu s-au lăsat mai prejos şi au postat la rândul lor un clip video pe contul oficial de Facebook al clubului. “Câinii roşii” îi invită pe suporteri la stadion, mesajul fiind unul clar, “împreună învingem Steaua”. În clipul video au fost folosite imagini de la ultimele victorii ale dinamoviştilor în meciurile directe.