STEAUA – DINAMO. “Cîinii” nu mai au răbdare: “E uimitor! Abia aştept acest meci”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
15/08/2016, 13:07
STEAUA – DINAMO. “Cîinii” nu mai au răbdare: “E uimitor! Abia aştept acest meci”

STEAUA – DINAMO. Jucătorii străini sosiţi la gruparea din “Ştefan cel Mare” în această vară aşteaptă cu sufletul la gură derby de România.

“Toată lumea spune că e un meci mare, sigur va fi special pentru mine pentru că e prima mea apariţie. M-am uitat la videoclipuri la meciurile precedente, e uimitor pentru fani, două echipe bune”, a spus Azer Busuladzic.

STEAUA – DINAMO. La rîndul său, Jose Romera a declarat: “Abia aştept acest meci, dar, pe moment, mă gîndesc doar la Voluntari. E foarte important pentru noi şi ne trebuie cele trei puncte”.

STEAUA – DINAMO. Ioan Andone, tehnicianul “cîinilor”, a admis că jucătorii săi se gîndesc deja la derby-ul cu marea rivală.

“Jucătorii se gîndesc la meciul cu Steaua, vă daţi seama, îl aştepţi un an şi antrenorii se gîndesc. Numai eu mă gîndesc la ăla de luni şi după încep să mă gîndesc la celălalt”, a spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×