STEAUA – DINAMO. “Cîinii” vînd bilete! Care este preţul unui tichet

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
12/08/2016, 18:18
STEAUA – DINAMO. “Cîinii” vînd bilete! Care este preţul unui tichet

STEAUA – DINAMO. Derby de România este programat în etapa a 5-a. Partida se va disputa pe Arena Naţională sîmbătă, 20 august, ora 21:00. Clubul din “Ştefan cel Mare” au început, deja, să vîndă bilete pentru meci.

STEAUA – DINAMO. Aproape 9.000 de fani ai “cîinilor” vor fi prezenţi la partidă. Preţul unui tichet în Peluza Nord, cea rezervată dinamoviştilor, este de 15 lei. Biletele au fost puse, deja, în vînzare la casele stadionului din “Ştefan cel Mare”.

STEAUA – DINAMO. Programul caselor de bilete este între orele 08:00 – 21:00, în fiecare zi. “Vă aşteptăm să scriem împreună o nouă pagină de istorie ultra”, este mesajul Peluzei Cătălin Hîldan.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 2-2! Vezi meciul Live Online. “Tunarii” egalează în 4 minute

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×