STEAUA-DINAMO. Continuă aroganţele între rivali: “N-am o revanşă de luat, ci 3 puncte”

Adrian Dumitru   
in Dinamo
19/08/2016, 13:42
STEAUA-DINAMO. Continuă aroganţele între rivali: “N-am o revanşă de luat, ci 3 puncte”

STEAUA-DINAMO. Istoricul dintre cele două rivale a adus, de-a lungul timpului, poliţe de plătit, coşmaruri şi amintiri superbe pentru actorii care au participat: fanii, jucătorii, antrenorii şi patronii.

STEAUA-DINAMO. În această categorie s-a înscris şi Ioan Andone, atît prin cariera de jucător avută, cît şi prin cea de antrenor. Chiar dacă întîlnirile dintre Steaua şi Dinamo au adus şi victorii, şi eşecuri, Ioan Andone declară răspicat că nu are nici o revanşă de luat în faţa Stelei.

“Nu am de luat o revanşă în faţa Stelei, chiar dacă nu pierdusem nici un trofeu pînă în finala Cupei cu Steaua. Nu am pierdut trofeul că au fost ei mai buni, ci că am greşit noi. Jucătorii vor fi motivaţi, se motivează singuri. Rivalitatea este între jucători, nu între antrenori. Nu am nici o revanşă de luat, am de luat trei puncte”, a declarat Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×