STEAUA-DINAMO. CONTROVERSĂ. Trebuia ANULAT primul gol?!

Marian Popovici   
în Stiri sportive
02/03/2017, 00:03
STEAUA-DINAMO. CONTROVERSĂ. Trebuia ANULAT primul gol?! GALERIE FOTO

Dinamo s-a calificat în finala Cupei Ligii după o nouă victorie clară în faţa Stelei, 3-1. “Câinii” au câştigat cu 7-2 la general semifinala cu Steaua şi vor evolua împotriva lui ACS Poli în ultimul act.

Dar, există o suspiciune în ceea ce priveşte primul gol al lui Dinamo, înscris de Nistor în minutul 37. Niţă a repus mingea în joc din colţul careului de 6 metri, dar în careu se afla un dinamovist.

Portarul a pasat greşit pentru un coechipier şi ulterior când i-a revenit mingea, a degajat-o în piciorul lui Hanca. Dinamovistul i-a trimis o pasă perfectă lui Nistor, care l-a executat pe Niţă. În mod normal, dacă un jucător se află în careu în momentul în care mingea se repune din colţul careului de 6 metri, lovitura se repetă.

sbr

Fostul arbitru, Ion Crăciunescu a lămurit faza:

“Toţi jucătorii trebuie să fie în afara suprafeţei de pedeapsă. Dar, din acest an există câteva noi specificaţii. Dacă jucătorul e în careu, dar nu joacă mingea, aşa cum se întâmplă la faza aceasta, golul e valabil”


Închide ×