Steaua-Dinamo. Conflict din cauza coregrafiei. MM, contrat de Ando

STEAUA-DINAMO. Coregrafia fanilor dinamovişti de la partida din Liga Campionilor dintre Steaua şi Manchester City i-a înfuriat pe oficialii vicecampioanei. Aceştia au decis, ca urmare a farsei făcute de rivali, să îi pedepsească pe suporterii lui Dinamo.

STEAUA-DINAMO. Prin vocea lui Mihai Stoica, Steaua a anunţat că suporterii lui Dinamo nu au voie să intre pe Naţional Arena, sîmbătă, cu fulare, steaguri sau oricare alte obiecte cu însemnele clubului din "Groapă".

STEAUA-DINAMO. Decizia oficialilor stelişti a fost criticată de Ioan Andone, care nu consideră că această hotărîre urmează să rămînă în picioare pînă la ora meciului.

"A fost o coregrafie neaşteptată, am fost surprinşi. Astea sînt ironii, este ceva frumos. Sper să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Eu nu cred că Mihai Stoica poate să interzică accesul suporterilor cu fulare şi steaguri. Nu are cum să facă asta!

Pentru fani îmi doresc să fac o echipă, să vadă atitudine din partea noastră. O să facem tot ce depinde de noi ca să luăm cele 3 puncte", a declarat Andone.