STEAUA-DINAMO. Dănciulescu a vîndut bilete pentru derby! “Trebuie să cîştigăm!”

Oana Pascaru   
in Dinamo
13/08/2016, 15:53
STEAUA-DINAMO. Dănciulescu a vîndut bilete pentru derby! “Trebuie să cîştigăm!”

STEAUA-DINAMO. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv din “Ştefan cel Mare”, a declarat că a vîndut suporterilor dinamovişti bilete pentru derby-ul cu “roş-albaştrii”.

“Probabil emoţiile vor veni în ziua meciului. Deocamdată începem să ne pregătim de acum pentru derby-ul cu Steaua, dar nu trebuie să uităm că luni mai avem o partidă importantă pe care trebuie să o cîştigăm.

Jucătorii ştiu că cel mai important pentru ei în acest moment este cel de luni, dar de asemenea important este şi meciul cu Steaua, nu numai pentru jucători, ci pentru toată suflarea dinamovistă”, a declarat Dănciulescu.

STEAUA-DINAMO. Luni, în etapa a V a, trupa pregătită de Ioan Andone joacă împotriva celor de la FC Voluntari, de la ora 21.00, pe teren propriu iar sîmbătă, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională” are loc derby-ul Ligii I, Dinamo-Steaua.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×