STEAUA – DINAMO. Daum aşteaptă cu nerăbdare derby-ul: “Nu există o favorită clară!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
19/08/2016, 20:59
STEAUA – DINAMO. Daum aşteaptă cu nerăbdare derby-ul: “Nu există o favorită clară!”

STEAUA – DINAMO. Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale, va asista la derby de România şi aşteaptă ca ambele formaţii să ofere un spectacol agreabil.

“Într-un derby nu există favorite. Ştiu asta din derbyurile din Bundesliga şi Turcia, care sînt deschise oricărui rezultat. Cred că nici sîmbătă seară nu există o echipă favorită. S-a mai întîmplat şi înainte, nu contează cine are buget mai mare sau un nume mai important, va fi un derby deschis şi nu cred că e vreo favorită clară”, a declarat Daum.

STEAUA – DINAMO. Selecţionerul “tricolorilor” va fi foarte atent la evoluţiile lui Enache, Achim, Stanciu, Popa, Filip şi Rotariu, fotbalişti pe care i-a convocat în lotul lărgit pentru partida cu Muntenegru. Toşca este alt jucător convocat de Daum, însă fundaşul este accidentat şi nu va putea evolua în derby.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×