Carousel hot news

STEAUA – DINAMO. Debut în derby de România: “Înainte stăteam în peluză”

Dinamoviştii se pregătesc deja de derby de România, chiar dacă mai au de jucat două partide până atunci. Marius Alexe şi Ionuţ Nedelcearu au vândut astăzi bilete pentru partida cu Steaua,...
23.10.2014 | 18:53
STEAUA - DINAMO. Debut în derby de România:
Ionut Nedelcaru, aici in duel cu Laurentiu Bus, la faza dupa care a fost eliminat din joc
ADVERTISEMENT

Dinamoviştii se pregătesc deja de derby de România, chiar dacă mai au de jucat două partide până atunci. Marius Alexe şi Ionuţ Nedelcearu au vândut astăzi bilete pentru partida cu Steaua, care va avea loc pe 31 octombrie, de la ora 20:30, şi va fi transmisă de Look TV. Tânărul Nedelcearu ar putea juca pentru prima dată în derby de România.

“E prima oară cînd vînd bilete la un asemenea derby şi mă bucur că fac asta. Sînt sigur că se vor vinde toate biletele şi fanii vor fi din nou la înălţime la meciul cu Steaua. Cînd eram mic nu lipseam de la nicun derby, mereu eram în galerie. Nu ştiu dacă voi juca în primul derby, antrenorul decide asta. Dacă voi juca, eu voi da tot ce am mai bun pentru a câştiga. Ştiu că nu am mai cîştigat din 2011, dar într-un derby nu contează trecutul. Sper să facem un meci bun. Eu nu cred că vom lua bătaie acum”a declarat Ionuţ Nedelcearu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri