Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Drama lui Bărboianu! “I-a murit copilul în ziua meciului!”

STEAUA-DINAMO. O veste devastatoare a picat precum un trăznet în cantonamentul lui Dinamo cu doar cîteva ore înaintea meciului cu Steaua. Ştefan Bărboianu, vice-căpitanul echipei, şi-a pierdut...
31.10.2014 | 23:27
STEAUADINAMO Drama lui Barboianu Ia murit copilul in ziua meciului

STEAUA-DINAMO. O veste devastatoare a picat precum un trăznet în cantonamentul lui Dinamo cu doar cîteva ore înaintea meciului cu Steaua. Ştefan Bărboianu, vice-căpitanul echipei, şi-a pierdut copilul în chiar ziua marelui derby, după ce, în meciul cu Rapid, după marcarea golului, Fane Bărboianu dedicase golul copilului său!

gol_3

STEAUA-DINAMO. Alina Bărboianu, soţia mijlocaşului dinamovist a avut mari probleme cu sarcina, motiv pentru care a fost nevoită să nască prematur marţi. Internată de urgenţă de mai multe zile, femeia a fost operată de urgenţă de medici, chiar dacă sarcina sa abia intrase în luna a şasea, iar medicii sperau ca ea să poată fi dusă măcar încă o lună, pentru ca fătul să se poată dezvolta mai mult şi să fie salvat. Pînă la urmă, femeia nu a mai rezistat, iar doctorii au fost nevoiţi să intervină la începutul săptămînii. Deşi micuţul supravieţuise iniţial, el nu a rezistat decît trei zile din cauza complicaţiilor apărute. “S-au făcut eforturi majore din partea medicilor, dar copilul i-a murit vineri”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

barbbbbb

Şi-a vizitat soţia după meciul cu CS Mioveni

STEAUA-DINAMO. Fotbalistul dinamovist a fost în permanenţă alături de soţia sa şi conştient de drama prin care aceasta trecea, motiv pentru care a şi vizitat-o în unitatea medicală imediat după înfrîngerea cu CS Mioveni din Cupa României, cînd deja fusese operată. Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul nici măcar nu a dormit în noaptea care a precedat intervenţia chirurgicală! Afectat de suferinţa celei mai importante persoane din viaţa sa, Bărboianu a vrut totuşi să fie prezent în cantonamentul echipei pentru derby-ul cu Steaua, el fiind hotărît să uite pentru 90 de minute de drama prin care trece. Sperînd ca micuţul să reziste, moralul fotbalistului a fost şi mai afectat în momentul în care i s-a comunicat că nou născutul nu a a mai supravieţuit vineri. În ciuda acestui fapt el a rămas ferm pe poziţii şi a transmis staff-ului tehnic că vrea neapărat să intre pe teren în derby-ul cu Steaua.

barb

STEAUA-DINAMO. “Sîntem alături de el”

STEAUA-DINAMO. Colegii şi toţi membrii staff-ului tehnic şi administrativ i-au fost în permanenţă alături de Bărboianu în toată această perioadă, pentru ca mijlocaşul să treacă cît mai uşor posibil de nenorocirea care s-a abătut asupra sa. “Am avut grijă să ne simtă aproape, fiindcă e foarte greu să treci prin aşa ceva, mai ales cînd faci toate controalele necesare şi medicii îşi spun că sarcina e OK, iar deodată apar complicaţii. Numai în pielea lui să nu fii acum… Sperăm să-şi revină vît mai repede, iar noi îl vom susţine să treacă peste această dramă. E un mare caracter pentru că a ales să joace!“, au declarat pentru FANATIK.RO surse din cadrul clubului Dinamo.