Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Ce DRAMĂ înainte de meci! I-a murit mama!

STEAUA-DINAMO. Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic trece prin clipe grele în această săptămînă. Chiar în ziua meciului împotriva roş-albaştrilor, Rednic îşi va înmormînta mama....
20.08.2016 | 00:02

STEAUA-DINAMO. Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic trece prin clipe grele în această săptămînă. Chiar în ziua meciului împotriva roş-albaştrilor, Rednic îşi va înmormînta mama.

STEAUA-DINAMO. Mircea Rednic este antrenorul pe care roş-albaştrii nu au reuşit să îl bată în ultimele şase dispute dintre Steaua şi Dinamo. FANATIK.RO a luat legătura cu acesta şi a discutat despre confruntatea pe care elevii lui Ioan Andone o vor avea împotriva jucătorilor lui Laurenţiu Reghecampf. Deşi trece prin clipe grele, urmînd ca sîmbătă să îşi înmormînteze mama, “Puriul” a acceptat să vorbească despre jocul fostei echipe, fiind convins că bunul său prieten Ioan Andone va reuşi să învingă Steaua.

Îmi pare tare rău că nu pot să îmi susţin din tribune fosta echipă, dar şi pe bunul meu prieten Andone. Nu pot să vin să urmăresc live meciul cu Steaua deoarece acum mă aflu la Cluj. Sîmbătă, chiar în ziua meciului cu Steaua, îmi voi înmormînta mama. Asta e viaţa, dar sper că foştii mei elevi vor juca şi pentru mine şi vor cîştiga împotriva Stelei”, spune Rednic.

“Mă bazez pe ambiţia lui Ando!”

STEAUA-DINAMO. Mircea Rednic a dezvăluit că este convins că elevii lui Ioan Andone vor face un meci mare împotriva Stelei, deoarece fostul său coleg va şti să-i mobilizeze la maximum.

Cu tot respectul pentru Reghe, dar îl asigur că sîmbătă seară va da peste un antrenor foarte experimentat. Ando e trecut prin multe bătălii şi ştie să trateze extrem de bine meciurile împotriva Stelei. Sînt sigur că ambiţia lui îi va face şi pe jucătorii lui Dinamo să fie concentraţi la maximum pentru jocul cu Steaua. În plus, aceştia trebuie să le ofere suporterilor lui Dinamo un joc mare. Nu uitaţi că fanii fostei mele echipe au încă de pe acum 1-0 împotriva rivalilor de la Steaua. Toată lumea ştie ce s-a întîmplat la meciul cu Manchester City. Ando are o echipă destul de omogenă. Mi se pare că a schimbat doar vreo trei jucători şi sînt sigur că nu se va apăra împotriva Stelei. Va căuta să controleze mijlocul terenului mai ales că lui Reghe o să îi lipsească Pintilii “, a spus Rednic.

“I-a ieşit lui Ionuţ Negoiţă”

STEAUA-DINAMO. Mircea Rednic a dezvăluit că nu îi poartă pică lui Ionuţ Negoiţă că la această oră nu mai este antrenorul lui Dinamo. “Nu am nimic cu Ionuţ Negoiţă. El a avut un alt proiect. A gîndit lucrurile în alt fel faţă de mine şi uitaţi că se pare că i-a ieşit. Dacă el este pe primul loc, atunci înseamnă că i-a ieşit, nu? Totuşi cred că trebuia să facă eforturi să îl păstreze pe Puljic. Vă asigur că dacă băiatul ăsta rămînea la echipă, atunci Dinamo avea cea mai puternică apărare din Liga I. Asta nu înseamnă că Ando nu are o apărare bună”, a spus Rednic.