Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Decizia Comisiei de Disciplină, după momentul “PETARDA”! Reacţia lui Haţegan

UPDATE 15:00 / STEAUA-DINAMO. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat Dinamo pentru comportamentul suporterilor din derby-ul cu Steaua. "În baza art. 82, raportat la...
12.08.2015 | 20:30
STEAUADINAMO Decizia Comisiei de Disciplina dupa momentul PETARDA Reactia lui Hategan

UPDATE 15:00 / STEAUA-DINAMO. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat Dinamo pentru comportamentul suporterilor din derby-ul cu Steaua. “În baza art. 82, raportat la art. 83.2.b din RD, cu aplicarea Hotărîrii Comitetului de Urgenţă al FRF nr.18/26.08.2014, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 5.000 lei. În baza art. 82, raportat la art. 83.2.d din RD, cu aplicarea Hot. C.U. Nr.18/26.08.2014, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu o penalitate sportivă de 10.000 lei. În baza art. 45.1 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu penalitatea cea mai gravă, respectiv penalitate sportivă de 10.000 lei;”

…………………

STEAUA-DINAMO. Ovidiu Haţegan, singurul arbitru român din “Elite Class”, a fost lăudat de întreaga masă a microbiştilor şi a specialiştilor din domeniu pentru modul în care a judecat fazele controversate din cadrul derby-ului Steaua-Dinamo.

Galerie FOTO! Antonia si-a pus SILICOANE!!! Arata DEMENTIAL!!

STEAUA-DINAMO. Cel mai dificil moment a fost în repriza secundă, cînd la o lovitură liberă a lui Dinamo din preajma careului stelist, fanii “cîinilor” au aruncat, în preajma lui Adi Popa, Alcenat şi Ovidiu Haţegan, o petardă care a explodat.

STEAUA. A venit SOLUŢIA pentru atac! Are 20 de ani şi e ivorian

Încolţit de jucătorii celor două echipe, Ovidiu Haţegan a decis, după cîteva minute în care a avut nevoie de repaus, continuarea partidei. Gestul a fost salutat atît de dinamovişti, cît şi de specialişti, care au apreciat curajul lui Haţegan.

“Nu a fost nici o problemă”

STEAUA-DINAMO. Din cauza regulilor impuse atît de forul continental, cît şi FRF, Ovidiu Haţegan nu a făcut nici un comentariu în mass-media despre evenimentele de pe Naţional Arena. Cu toate acestea, FANATIK.RO a discutat cu oamenii de încredere ai arbitrului.

EXCLUSIV / Hagi, AJUTOR pentru Popescu! L-a transferat la Academie

“Ovidiu este bine, nu a avut nici o problemă majoră la faza respectivă, este sănătos. A fost o fază care nu necesita întreruperea partidei pentru că nu mai avuseseră loc incidente pînă în acel moment. Jocul nu se poate întrerupe aşa uşor. Important e că toată lumea este bine, sănătoasă, iar asta s-a constatat după ce Haţegan s-a interesat de soarta jucătorilor”, au precizat apropiaţii lui Haţegan pentru FANATIK.RO.

La două zile distanţă, teste pentru “Elite Class” 

STEAUA-DINAMO. Dezvăluirile acestora sînt susţinute şi de faptul că Ovidiu Haţegan se va deplasa, în cursul serii de marţi, pentru a parcurge testele fizice specifice destinate arbitrilor din “Elite Class” UEFA.

“Sînt exerciţii pentru cei mai buni arbitri din Europa, sînt draconice. Dacă Ovidiu nu era apt sau avea dubii în privinţa sănătăţii, nu se mai deplasa la teste”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

Deaconu, surclasat de subalternul său…

STEAUA-DINAMO. Faza din derby-ul de pe Naţional Arena a readus în memoria microbiştilor evenimentele petrecute la Rapid-Steaua în 2008. Atunci, la scorul de 1-0 pentru formaţia giuleşteană, Alexandru Deaconu a decis întreruperea definitivă a meciului după ce, din tribuna a II-a, unde stau fanii giuleşteni, s-a aruncat o brichetă. Florin Lovin a căzut secerat, iar actualul şef al CCA a decis întreruperea meciului.

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Deşi reluările TV au arătat că bricheta a trecut pe lîngă mijlocaşul Stelei, nefiind nimeni rănit, partida a fost cîştigată la “masa verde” de către Steaua.

În timp ce şeful său a creat una dintre cele mai mari controverse din fotbalul românesc postrevoluţionar, Ovidiu Haţegan a decis, la 7 ani distanţă, să lase jocul să curgă în continuare în cel mai urmărit meci al campionatului.