STEAUA – DINAMO. Verdict după derby: “Echipe de DIVIZIA C!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
22/08/2016, 00:03
STEAUA – DINAMO. Verdict după derby: “Echipe de DIVIZIA C!” GALERIE FOTO

STEAUA – DINAMO. Derby de România s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Fotbal s-a jucat doar în primele două de minute.

Cînd, de altfel, s-au marcat şi cele două goluri. Treptat, Steaua a pus stăpînire pe joc, însă fotbaliştii lui Laurenţiu Reghecampf au suferit mult la finalizare. Astfel am asistat la cea de-a cincea partidă consecutivă dintre cele două rivale care s-a încheiat la egalitate. La finalul partidei, Gigi Becali a susţinut că roş-albaştrii meritau victoria şi că roş-albii au fost surclasaţi.

“Fotbalul românesc alunecă spre prăpastie!”

STEAUA – DINAMO. FANATIK.RO a luat legătura cu Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta nu s-a arătat impresionat de prestaţia celor două echipe şi a oferit un verdict dur.

“A fost o partidă slabă, între două echipe de divizia C. Mi-au plăcut Gnohere, Rotariu şi Niţă. Atît! În rest dezastru! Fotbalul românesc alunecă spre prăpastie. Şi nu văd cum ne mai putem reveni. Fotbal adevărat s-a jucat doar în primele 20 de minute. Este mare păcat. Eu mă aştept la alte lucruri de la un derby”, a spus Dragomir pentru FANATIK.RO.

“Steaua poate lua 10 milioane de euro pe Stanciu!”

STEAUA – DINAMO. Dumitru Dragomir a vorbit şi despre evoluţia lui Nicuşor Stanciu, mijlocaş de la care întreaga suflare roş-albastră aştepta o partidă mare.

“Nu m-a impresionat! Mă aştept la alte lucruri de la el pentru că este un fotbalist de mare valoare. Chiar face zece milioane de euro aşa cum susţine Gigi Becali. A fost slăbuţ în derby, dar este fotbalist. Vă spun clar că Steaua poate lua pe el suma cerută de patron. Şi încă un lucru. Sînt de părere că Reghecampf trebuie să-i dea mai multe şanse lui Tudorie. Trebuie lăsat să joace mai mult pentru că are valoare”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal pentru FANATIK.RO.

50 de rezultate de egalitate s-au consemnat între Steaua şi Dinamo de-a lungul istoriei

3.5 milioane de euro este cota lui Stanciu conform transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×