STEAUA – DINAMO. Filip se justifică după ce a fost eliminat: “Nu am vrut să dau cu cotul!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
21/08/2016, 00:04
STEAUA – DINAMO. Filip se justifică după ce a fost eliminat: “Nu am vrut să dau cu cotul!”

STEAUA – DINAMO. Steliano Filip a fost eliminat în minutul 87, după ce l-a blocat violent pe Adi Popa, plecat pe un contraatac periculos. Fundaşul a explicat, la finalul partidei, gestul pe care l-a comis şi care putea să aducă o înfrîngere pentru Dinamo.

“Am vrut să-l opresc, era o fază periculoasă, nu am vrut să dau cu cotul, dar fiind mai mic, nici nu ştiu unde l-am lovit. Voiam mult să nu pierdem, contează mult pentru noi şi pentru fanii noştri. E important că nu am pierdut, dar noi ne-am fi dorit victoria. Sperăm să cîştigăm următorul meci.

Steaua are echipă bună, jucători de calitate. Fanii noştri au fost mereu la înălţime. Ne bucurăm că au fost şi în seara asta, păcat că nu i-au lăsat cu coregrafia, chiar nu înţeleg de ce”, a spus Filip.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×