STEAUA-DINAMO. Gigi nu se dezminte. “Să ştie şi Ando echipa!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
20/08/2016, 12:22
STEAUA-DINAMO. Gigi nu se dezminte. “Să ştie şi Ando echipa!”

STEAUA-DINAMO. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf va trimite în teren împotriva lui Dinamo toată artileria grea pe care o are la dispoziţie.

STEAUA-DINAMO. Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali nu se dezminte nici în ziua meciului cu Dinamo. Astfel că, încă de la primele ore ale dimineţii mai marele vicecampionilor a dezvăluit că Reghe va juca împotriva al-roşilor în sistemul 4-1-4-1.

“Ando e băiat bun!”

Gigi Becali a dezvăluit tactica pe care Reghe o va aborda împotriva rivalilor de la Dinamo anunţând că noilea chiziţii vor fi prezente pe teren.

“Reghe a zis că va juca 4-6 după ce vin toţi jucătorii, adică vom avea 6 atacanţi. Vom evolua cu patru fundaşi, şase atacanţi, să ştie şi Andone, nu am de ce să mă feresc. Singurul inchizător e Boldrin, care e atacant. Joacă toţi, joacă De Amorim, Hamroun, Stanciu, Popa, Tănase.

O să jucăm cu şase în faţă. I-am zis şi tactica lui Andone, să nu spună că sunt jigodie. Andone îmi place, că e un băiat bun“, a spus Gigi Becali.

Cum ar putea arăta Steaua

Niţă – Enache, Tamaş, Mitrea, Momcilovici – Boldrin- Stanciu, Hamroun, Popa, De Amorim-Fl. Tănase

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×