STEAUA – DINAMO. Reghe acuză: “Mi-a spus că a fost PENALTY!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
21/08/2016, 00:07
STEAUA – DINAMO. Reghe acuză: “Mi-a spus că a fost PENALTY!”

STEAUA – DINAMO. Laurenţiu Reghecampf regretă golul încasat de echipa sa din partea lui Dorin Rotariu şi a anunţat că Hamroun i s-a plîns în vestiar că a fost faultat în careu şi că arbitrul ar fi trebuit să acorde penalty. Antrenorul Stelei s-a declarat mulţumit de evoluţiile lui Boldrin, De Amorim şi Mitrea.

Am făcut un meci bun! Este păcat că am primit gol la singurul corner avut de Dinamo. A fost o neatenţie a lui De Amorim, trebuie să stea mai aproape de Rotariu. Dar este important că am revenit. Uşor, uşor vom face o echipă competitivă. Mă bucur pentru Boldrin, pentru De Amorim… Dar am pierdut foarte multe mingi, trebuia să mai marcăm un gol.

Avem deja opt meciuri oficiale jucate, este greu să joci din trei în trei zile. Se resimte o oboseală la echipă. Nu ne e uşor nici să trecem pentru înfrîngerea cu City. Echipa a jucat bine, sper ca în partidele următoare să nu mai pierdem puncte. Mi-au plăcut toţi jucătorii, inclusiv Mitrea. Nu a avut un meci uşor, este greu să-i faci faţă lui Gnohere, un atacant masiv. Încet, încet îşi va reveni.

Atmosfera a fost foarte frumoasă în tribune. Aşa trebuie să fie. Cel mai mult contează spectacolul la stadion. Nu am simţit lucruri jignitoare din partea lui Dinamo. Au fost mai concentraţi să-şi încurajeze echipa. Am auzit că am avut un penalty la Hamroun, chiar jucătorul mi-a spus că a fost faultat. Dar mai multe nu comentez, eu nu am văzut faza bine. Cu City trebuie să lăsăm o impresie bună, vor primi şansa şi alţi jucători să evolueze”, a spus Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×