STEAUA-DINAMO. Hanca îi ameninţă pe rivali: "Voi da trei pase de gol!"

STEAUA-DINAMO. Sergiu Hanca, fundaşul de dreapta de la Dinamo, este optimist că trupa pregătită de Ioan Andone o să obţină un rezultat favorabil în faţa "roş-albaştrilor".

“Victoriile ne-au adus un moral foarte ridicat, sîntem foarte încrezători în forţele noastre. Startul bun al sezonului din punct de vedere ofensiv vrem să-l prelungim şi sîmbătă, cu Steaua. Eu zic că deocamdată nu sînt o echipă omogenă. Ei au un lot care poate să dea două echipe separate care să se lupte la titlu, dar pînă la urmă doar 11 jucători intră pe teren. Ne-o dăm parte-n parte cu ei!”, a spus Hancă.

STEAUA-DINAMO. Fundaşul de dreapta a spus că este într-o formă foarte bună: “Mă simt foarte bine, sînt mai pregătit şi mai pozitiv ca niciodată! Dacă am reuşit cu Voluntari două pase de gol, cu Steaua dau trei! Eu sînt un jucător polivalent şi joc pe orice post e nevoie.

Atît timp cît sînt pe teren mă simt bine în orice poziţie. Nea Ando ne zice tot timpul să jucăm cît mai ofensiv pentru că avem o echipă care permite asta. Insistă foarte mult pe acest aspect şi cred că rezultatele se văd cu ochiul liber”.