Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. “Îmi era groază de antrenamentele cu Reghe şi Neubert!”

STEAUA-DINAMO. Federico Piovaccari a vorbit despre experienţa de la Steaua, grupare care, în opinia sa, are cele mai mari şanse să cîştige campionatul şi în acest sezon. “Mi-am făcut...
30.10.2014 | 09:06
STEAUADINAMO Imi era groaza de antrenamentele cu Reghe si Neubert

STEAUA-DINAMO. Federico Piovaccari a vorbit despre experienţa de la Steaua, grupare care, în opinia sa, are cele mai mari şanse să cîştige campionatul şi în acest sezon. “Mi-am făcut prieteni buni, m-am simţit bine în compania lor. Chiar şi acum ţinem legătura. Vorbesc destul de des cu Keşeru şi cu Prepeliţă. Am avut o relaţie foarte bună cu toţi jucătorii, dar cu ei cred că m-am înţeles cel mai bine. Chiar dacă au plecat jucători buni de la echipă, eu cred în Steaua. Cred că are cel mai bun lot din România în acest moment şi are şanse mari să se impună şi de această dată. Ar fi o performanţă incredibilă pentru echipă”, a spus Piovaccari pentru Gazeta Sporturilor.

PIOVACCARI-660x373

STEAUA-DINAMO. Vîrful italian susţine că sezonul petrecut în Ghencea a fost unul de referinţă pentru el. “A fost, clar, cel mai bun din carieră! Am acumulat foarte multă experienţă, am jucat într-un campionat puternic şi mi-am îndeplinit obiectivele. Am cîştigat Supercupa României chiar la primul meci jucat de mine pentru Steaua, apoi am avut un an foarte bun, care s-a încheiat prin cîştigarea campionatului. Mai mult decît atît, am reuşit să ajung cu Steaua acolo unde orice fotbalist îşi doreşte. Am evoluat în Champions League, am dat goluri pentru Steaua şi m-am simţit fantastic!”, a spus Piovaccari.

STEAUA-DINAMO. Întrebat cum decurgeau antrenamentele cu Laurenţiu Reghecampf şi Tommy Neubert, italianul a declarat: “Cred că nu voi uita niciodată antrenamentele de la Steaua! Poate cîteodată mi-era groază că trebuie să mergem la antrenament tocmai din acest motiv. Au fost foarte grele, obositoare, dar ele ne-au ajutat să facem performanţele pe care le-am avut! Am făcut lucruri incredibile împreună”.

STEAUA-DINAMO. Piovaccari regretă că Mihai Stoica a ajuns la închisoare. “Este unul dintre oamenii de care am fost legat. Eram ataşat de el şi îmi pare rău că este la închisoare. A fost un om care m-a ajutat foarte mult. Chiar n-am mai auzit ca patronul şi managerul unei echipe să fie la închisoare! Cred că e o situaţie unică. Tot ce pot să spun este că îmi pare rău”, a spus Piovaccari.

STEAUA-DINAMO. Atacantul lui Eibar a explicat de ce nu a mai continuat la Steaua şi motivul pentru care nu şi-a găsit o echipă în Serie A. “Am ales o experienţă nouă, diferită de cele petrecute în Italia sau România. La Steaua nu am mai putut continua, din punct de vedere economic, aşa că am ales Spania. Sper că am făcut alegerea corectă. Poate să sînt un pic cam bătrîn pentru Seria A. Chiar nu ştiu să dau un răspuns la întrebarea asta. N-a fost să fie… Plus că cei de acolo cred mai puţin în jucători italieni. Preferă să transfere fotbalişti din străinătate, în loc să se bazeze pe cei din ţara lor”, a spus Piovaccari.

“Aveţi cele mai frumoase femei, dar soţia mea este cea mai frumoasă femeie din viaţa mea” (Federico Piovaccari)

“Am mîncat mici, mi-au plăcut, aveau un gust foarte bun” (Federico Piovaccari)

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!