STEAUA-DINAMO. Oficialii din Ghencea confirmă FANATIK! După Rusescu, Lato, Iancu, încă un stelist e OUT pentru derby!

Daniel Vlad   
în Casa Pariurilor Liga 1
31/10/2014, 15:45
STEAUA-DINAMO. Oficialii din Ghencea confirmă FANATIK! După Rusescu, Lato, Iancu, încă un stelist e OUT pentru derby! GALERIE FOTO
Bucurie stelista la final cu Lukasz Szukala,Alexandru Bourceanu,Gabriel Iancu,Raul Rusescu,Adrian Popa,Daniel Georgievski,Mihai Pintilii,Stefan Nikolic,Florin Gardos si Valentin Cojocaru.

UPDATE 15: 45. Clubul Seteaua a confirmat printr -un comunicat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO pe data de 29  octombrie faţă de situaţia medicală a lui Valentin Cojocaru. Astfel, tînărul portar, deşi a suferit o fractură de piramidă nazală nu va necesita o intervenţie chirurgicală, dar va fi nevoit să poarte o mască.

“Portarul Valentin Cojocaru a suferit o fractura de piramida nazala in partida cu CSMS Iasi, iar in urma consultului medical si a efectuarii unei radiografii s-a decis confectionarea unei masti de protectie. Jucatorul nu va necesita interventie chirurgicala, asa cum s-a speculat in mass-media, acesta urmand sa efectueze, in curand, antrenamente alaturi de colegii sai”, a anunţat, într-un comunicat oficial, Steaua

………………………………………..

29 octombrie 2014

STEAUA – DINAMO. Valentin Cojocaru le-a dat mari emoţii în cursul zilei de miercuri membrilor staff-ului medical al Stelei. Motivul? Portarul în vîrstă de 19 ani a acuzat dureri puternice la nas după finalul partidei de la Iaşi, în urma unei ciocniri cu Luchin.

STEAUA – DINAMO. Înaintea mareului derby cu Dinamo infirmeria Stelei a început să se umple după ce jucătorii roş-albaştrilor cad unul după altul ca popicele. Astfel, după măcelul de la Tg Mureş, atunci cănd Rusescu şi Keşeru au ajuns la spital, iar Latovlevici a acuzat o întindere, la finalul meciului de la Iaşi, din Cupa României, Valentin Cojocaru a fost ultimul jucător al campionilor care a intrat pe mîna medicilor. După ce Cojocaru a acuzat dureri puternice la nas, primul verdict al steliştilor a fost unul dur. Costele, sîntem blestemaţi. Valentin are dureri mari la nas şi mai mult ca sigur a suferit o fractură de pirmaidă nazală. Trebuie operat de urgenţă”a sunat mesajul primit de Gâlcă.

“Nu trebuie să se opereze, însă va avea nevoie de o mască trei săptămîni

Totuşi, după ce a efectuat un control amănunţit la spital, veştile au fost oarecum mai bune pentru tînărul portar al clubului din Ghencea. Vali este un copil care îşi doreşte enorm să apere pentru echipa care a iubit-o de mic. Din fericire pentru el, în urma unui control medical mai amănunţit, s-a decis că el nu are nevoie de operaţie. O sâ facă o pauză totală de trei-patru zile, iar apoi trebuie să poarte o mască cam trei săptămîni pentru a se proteja la nas”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO o sursă din vestiarul clubului din Ghencea.

cojocaru-valentin-660x349

2 selecţii are Cojocaru pentru naţionala Under 21 a României

6 meciuri a jucat Cojocaru pentru Steaua

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Închide ×