STEAUA – DINAMO. Unde s-a decis derby-ul! De ce s-a terminat 1-1

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
21/08/2016, 00:08
STEAUA – DINAMO. Unde s-a decis derby-ul! De ce s-a terminat 1-1

STEAUA – DINAMO. Derby de România s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1. Partida nu a fost deloc una strălucită, iar cele mai importante evenimente s-au petrecut în primele 20 de minute. În acest interval s-au marcat cele două goluri, au fost ocazii bune de gol şi a izbuncit şi o încăierare între jucătorii celor două echipe.

Stanciu şi Palici, ştersi în derby

STEAUA – DINAMO. Multă lume se aştepta ca partida să fie decisă de playmakeri sau de atacanţi. Stanciu şi Palic, jucătorii resposabili cu ultima pasă, au evoluat slab. Internaţionalul român a avut o singură ocazie de gol, la fel ca şi croatul.

Tănase, slab! Gnohere, izolat!

STEAUA – DINAMO. Adus cu surle şi trîmbiţe, Tănase nu s-a remarcat cu absolut nimic în derby. A avut un sigur şut pe poartă şi a fost foarte ezitant în faţa porţii, semn că mai are nevoie de timp pentru a se acomoda. De partea cealaltă, Gnohere a fost izolat în ofensivă, însă chiar şi aşa a reuşit să pună, cît de cît, în pericol poarta lui Niţă. Însă prea puţin.

Fazele în care au fost implicaţi cei patru fotbalişti:

NICUŞOR STANCIU

MIN. 4: A centrat bine pentru Momcilovic, care a deviat în braţele lui Brănescu.

MIN. 50: A şutat plasat din careu, însă mingea s-a dus milimetric pe lîngă bară.

ANTUN PALICI

MIN. 36: A recuperat excelent o minge în jumătatea proprie de la Enache şi şi-a pus coechiperii pe contraatac. Faza a rămas fără rezultat pe tabelă.

MIN. 59: A şutat puternic de la marginea careului, mingea a trecut puţin pe lîngă poartă. A fost înlocuit în minutul 89.

FLORIN TĂNASE

MIN. 51: A reluat pe spate din interiorul careului, însă Brănescu a fost atent şi a reţinut balonul.

MIN. 82: În loc să şuteze direct la poartă, a preferat să preia o minge în care şi a fost deposedat cu uşurinţă de un apărător dinamovist.

HARLEM GNOHERE

MIN. 10: A oferit o pasă excelentă pentru Lazăr, care, singur cu Niţă, a ratat incredibil

MIN. 11: A fost implicat într-un scandal cu Tamaş, dar şi cu alţi jucători ai Stelei. A primit din partea arbitrului cartonaşul galben. Ar fi putut fi chiar eliminat, însă Radu Petrescu nu a dorit să strice echilibrul partidei.

MIN. 43: A şutat de la aproximativ 30 de metri puţin peste poarta lui Niţă, după ce a cîştigat un duel cu un adversar.

MIN. 73: L-a driblat foarte uşor pe Tamaş, a pasat către un coleg, însă acesta nu a fost atent, iar faza a rămas fără rezultat. Zece minute mai tîrziu, “Bizonul” a fost schimbat de pe teren.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×