STEAUA – DINAMO. Interzis! Astea sînt COREGRAFIILE din derby

STEAUA – DINAMO. Aroganţa pe care fanii din “Ştefan cel Mare” au făcut-o rivalilor de-o viaţă la meciul cu City nu a rămas fără urmări.

Astfel, răniţi în orgoliu, oficialii vicecampioanei au luat o măsură incredibilă. „Susţinătorii lui Dinamo, indiferent de vîrstă, nu vor fi lăsaţi să intre pe Naţional Arena cu steaguri, fulare, eşarfe sau alte obiecte care au însemnele clubului rival”, a anunţat conducerea Stelei. În concluzie, derby-ul din această seară va fi unul trist. Cel puţin la nivelul galeriilor. Care, în trecut, realizau coregrafii impresionante. FANATIK.RO le prezintă pe cele mai reuşite. Spectacol care nu va mai putea fi urmărit în următoarele derby-uri. Cel puţin atît timp cît Steaua va fi gazdă.

"Cîinii" sînt la putere

STEAUA – DINAMO. De-a lungul timpului, “cîinii” au dat dovadă de o inventivitate ieşită din comun. Se pot lăuda, fără discuţie, cu cele mai reuşite coregrafii care s-au făcut vreodată în România. Mai jos, vă prezentăm cîteva fotografii care nu mai au nevoie de nici un comentariu.

d1 d2 d3 d4 d5 d6 d7 d8 d9 d10

Steaua - Dinamo, un derby încins în tribune

STEAUA – DINAMO. Nici roş-albaştrii nu s-au lăsat mai prejos atunci cînd a sosit timpul pentru un derby. În perioada cînd cele două peluze asistau la meciuri, partidele cu Dinamo reprezentau un adevărat show.

s 1 s2 s3 s4 s5 s6