STEAUA – DINAMO. Jandarmeria a făcut lumină! Cine a interzis coregrafia “cîinilor” la derby

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
21/08/2016, 17:35
STEAUA – DINAMO. Jandarmeria a făcut lumină! Cine a interzis coregrafia “cîinilor” la derby

STEAUA – DINAMO. După umilinţa suferită la partida cu Manchester City, oficialii roş-albaştrilor au decis ca la derby de România galeria “cîinilor” să nu poată efectua nici o coregrafie. Mai mult, suporterii lui Dinamo nu au fost lăsaţi să între pe Arena Naţională nici cu vestele de culoare albă cu care erau îmbrăcaţi.

STEAUA – DINAMO. Gestul de a le interzice orice coregrafia i-a indignat pe suporterii “cîinilor”, care au făcut scandal la porţile stadionului. Georgian Enache, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti, a oferit şi prima reacţie referitor la acest aspect.

“Coregrafia şi elementele de recuzită au fost interzise de organizator (n.r. clubul Steaua), inclusiv acele veste, care au fost considerate elemente de recuzită. Organizatorul are drept, din punct de vedere legal, să le interzică.

Pe de altă parte, trebuie să precizez că accesul şi verificarea suporterilor la intrarea în stadion se face de agenţii privaţi ai firmei de securitate care a fost angajată de organizator.

Rolul nostru acolo este să supraveghem şi să ne asigurăm că lucrurile se desfăşoară în deplină siguranţă. Ne implicăm în controlul suporterilor doar atunci cînd avem suspiciuni, şi numai în mod selectiv, pentru a ne asigura că nu există asupra lor obiecte interzise de lege.

Cred că au fost create în mod artificial nişte tensiuni la porţi, în momentul în care suporterilor li s-au interzis acele veste. Eu vreau să le mulţumesc suporterilor de la Dinamo care au înţeles măsura şi au cedat într-un final.

Legea prevede în mod clar obiectele interzise în arenă, dar şi posibilitatea organizatorului de a-şi lua măsurile speciale pe care le consideră necesare”, a spus Georgian Enache.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×