STEAUA – DINAMO. “Jucătorii lui Andone vor sta închişi şi vor pleca pe contraatac!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
20/08/2016, 15:19
STEAUA – DINAMO. “Jucătorii lui Andone vor sta închişi şi vor pleca pe contraatac!”

STEAUA – DINAMO. Vlad Munteanu, fost jucător la formaţia din “Ştefan cel Mare”, a explicat cum pot cîştiga jucătorii lui Ioan Andone derby-ul programat sîmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

“Aici depinde foarte mult şi de mentalul jucăatorilor. În orice staff la o echipă serioasă din Vest există un mental coach. Adică în momente din acestea acel om intervine ştiindu-şi deja jucătorii cum reacţionează şi face ca tot ce s-a întîmplat în tribună să se transforme într-un lucru pozitiv pentru echipa lor. În momentul de faţă sînt puţini care folosesc acest tip de antrenament şi mai mult se lasă pe puterea lor ca antrenori.

Daca unul ca Ioan Andone, care este un foarte bun motivator, îl ştiu din vestiar, ştiu cum poate să te ambiţioneze într-un meci din acesta, şi-a dat seama că are nevoie de aşa ceva (mental coach) înseamnă că facem paşi mari în faţă.

Galeria Stelei, nefiind pe stadion, este o presiune în minus faţă de jucători şi o presiune în plus faţă de jucătorii lui Dinamo.

Poate jocul lui Dinamo lasă de dorit faţă de ceea ce oferă suporterii. Jucătorii au avut determinare, ceea ce e foarte important pentru un meci de nivelul acesta şi începutul ăsta de sezon. Indiferent de cît de mobilizaţi vor fi steliştii, e posibil ca aceşti jucători ai lui Dinamo să se ridice la nivelul galeriei.

Cred ca Dinamo nu face presing. Dinamoviştii vor sta închisi, vor pleca pe contraatac şi este formula care poate da roade”, a declarat Vlad Munteanu.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×