Sport

EXCLUSIV / Şahtar îl vrea pe Bicfalvi: “Negociez cu ei!”

STEAUA – DINAMO KIEV. Eric Bicfalvi, cel mai în formă jucător al lui Volyn Lutsk, a prefaţat partida dintre Steaua şi Dinamo Kiev, dezvăluind, totodată, care sînt punctele slabe ale...
10.12.2014 | 19:07
EXCLUSIV  Sahtar il vrea pe Bicfalvi Negociez cu ei

STEAUA – DINAMO KIEV. Eric Bicfalvi, cel mai în formă jucător al lui Volyn Lutsk, a prefaţat partida dintre Steaua şi Dinamo Kiev, dezvăluind, totodată, care sînt punctele slabe ale liderului din Ucraina. “Dinamo are cea mai puternică echipă în acest sezon. Au jucători foarte buni de atac: Yarmolenko, Lens, Mbokany. Au probleme pe flancuri, fundaşii laterali urcă foarte mult, acolo jucătorii Stelei pot pune probleme, pot profita. Pot spune că Dinamo este cea mai în formă echipă din Ucraina. Au adus jucători pe care s-au plătit chiar şi zece milioane de euro. Un alt jucător important al lor este Miguel Veloso. Dinamo Kiev este favorită cu Steaua. Dar cu un stadion cît mai plin sînt şanse şi pentru Steaua. Dinamo tratează meciul foarte serios, chiar dacă sînt calificaţi. Vin să joace fotbal! Dacă Dinamo va sta la cutie şi va juca pe contraatac îi va fi foarte greu Stelei să învingă”, a spus Bicfalvi la FANATIK SHOW, la Look TV.

Loading the player…

“Sînt discuţii cu Şahtar!”

Fostul fotbalist al Stelei a vorbit şi despre forma pe care o traversează şi care l-a ajutat să intre în vizorul lui Şahtar Doneţk. “Mie îmi place să joc mai ofensiv, iar cinci ani am jucat pe un post care nu m-a avantajat. La Luţk joc mai în faţă şi este bine pentru mine. Mă bucur foarte mult că am reuşit să-mi schimb postul. Am avut discuţii cînd jucam în România cu antrenorii, le-am explicat că vreau să joc mai ofensiv, dar nu am fost nici eu prea direct. Puteam să fac mai multe în România. Am 11 goluri în toate competiţiile, iar acest lucru se datorează libertăţii pe care mi-o oferă antrenorul. Am făcut şi o pregătire fizică foarte bună. La echipa naţională aş accepta să joc pe orice post. Voi încerca să dau randament oriunde. Sînt oferte pentru mine nu numai din Ucraina şi voi lua o hotărîre. Sînt discuţii cu Şahtar, orice se poate întîmpla. M-am acomodat excelent în Ucraina, vorbesc ruseşte foarte bine”, a spus Bicfalvi la FANATIK SHOW, la Look TV.

Loading the player…