ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA-DINAMO KIEV. “La meciurile importante nu au convins!”

STEAUA-DINAMO KIEV. Fostul fotbalist al Stelei a vorbit despre partida cu Dinamo Kiev şi posibila calificare a "roş-albaştrilor" în primăvara europeană. Acesta consideră  că echipa antrenată...
Autor: Iuliana Spirache | 11.12.2014 | 13:10
STEAUA-DINAMO KIEV.

STEAUA-DINAMO KIEV. Fostul fotbalist al Stelei a vorbit despre partida cu Dinamo Kiev şi posibila calificare a “roş-albaştrilor” în primăvara europeană. Acesta consideră  că echipa antrenată de Gâlcă o să aibă un meci dificil şi vor exista anumite probleme dacă este real faptul că Rio Ave nu o să joace cu jucătorii importanţi.

ADVERTISEMENT

“A fost debutul Stelei după mulţi ani în grupele Champions League atunci cînd am bătut la Kiev. Am debutat cu o victorie, nu se aştepta nimeni. Cred că Dinamo Kiev de azi este la acelaşi nivel la care era şi atunci. Şi Steaua la fel cu noi, cei de atunci. Steaua nu e într-o postură foarte bună. Chiar dacă cîştigă, stă la mîna rezultatelor. Am înţeles că Rio Ave nu joacă cu jucătorii importanţi şi de asta Steaua nu e într-o postură foarte bună. Iarmolenko e un jucător de top. El va pleca din campionatul Ucrainiei pentru că are o cotă extraordinară. Vor veni să cîştige grupa, vor să fie capi de serie. Nu vor veni cu rezervele. Vor să cîştige, sînt puncte şi bănuţi pentru ţara lor. La meciurile importante, Steaua nu a convins. A fost dubla aceea cu Ludogoreţ, meciurile din deplasare cu Aalborg…Va pierde pe mîna ei dacă va ratează calificarea. Era o prioritate pentru Steaua calificarea în primăvară după ce a fost ratat obiectivul de Champions League”, a spus Sorin Paraschiv pentru Dolcesport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!