Fanatik Show

STEAUA-DINAMO KIEV. Un oficial şochează: “Noi n-avem influenţă să ne păstrăm stema, dar să modificăm programul la metrou suporterilor!?”

STEAUA-DINAMO KIEV. Steaua va întîlni Dinamo Kiev în ultima partidă din grupele Ligii Europa, la Bucureşti, und eîşi vor juca calificarea în primăvara europeană. Helmuth Duckadam a analizat...
10.12.2014 | 18:10
STEAUADINAMO KIEV Un oficial socheaza Noi navem influenta sa ne pastram stema dar sa modificam programul la metrou suporterilor

STEAUA-DINAMO KIEV. Steaua va întîlni Dinamo Kiev în ultima partidă din grupele Ligii Europa, la Bucureşti, und eîşi vor juca calificarea în primăvara europeană. Helmuth Duckadam a analizat la FANATIK SHOW şansele “roş-albaştrilor” de joi seară, fiind convins că echipa lui Gâlcă va merge mai departe. Totodată, fostul portar acuză dezinteresul suporterilor pentru această partidă.

“Nu înţeleg ce se întîmplă. Lumea e saturată, poate plictisită, scîrbită de tot ce se întîmplă în fotbalul românesc, atunci preferă într-o zi de joi să stea acasă. Partida este taziu, sînt probleme cu mijlocul de transport. Noi nu avem influneţă să ne păstrăm sigla, dar să prelungim programul la metrou! Mă aşteptam să fie stadion plin, nu să se vîndă doar 7-8.000 de bilete. Steaua ne reprezintă de 11 ani în Europa şi meritau mult mai mult, dar asta e viaţa. Cei care stau acasă or să-şi mai dorească să vadă un meci de Europa pe viu si nu vor mai avea ocazia.  Cred sincer că ne vom califica în primăvara europeană. 

Cînd am avut acel meci cu Larnaca, am avut 45.ooo de suporteri, am bătut greu, cei de la Schalke au batut si ne-am calificat, dar a contat foarte mult şi susţinerea pe care am avut-o. Ar fi ultimul meci pe care îl vezi pînă la anul în toamnă, dacă nu ne-am califica. Nu mă aşteptam să nu fie cel puţin 20.000-30.000. Este un meci decisiv, chiar nu pot să înţeleg de ce nu fac un minim de efort, mai ales că toţi ne dăm stelişti. Adi Popa avea acea contuzie la o gleznă, nu cred că asta îl va împiedica să joace cu Dinamo Kiev. Nu-mi fac probleme cu Rio Ave, vor bate la două goluri diferenţă, au echipă mult mai bună ca Aalborg. Dacă îi mai prind şi pe vijelie cum am fost noi se impun sigur”, a spus Duckadam la FANATIK SHOW.

duckadam

 

Loading the player…