STEAUA - DINAMO. Vali Lazăr: "Am avut informaţii din interior!"

STEAUA - DINAMO. Vali Lazăr, cel mai bun om al lui Dinamo de pe teren în derby-ul cu Steaua, a avut un conflict cu fanii Stelei, care l-au acuzat de semne obsecene pe mijlocaşul "haitei".

STEAUA-DINAMO. Lazăr le-a trimis acestora un răspuns ironic, afirmînd că făcea cu totul altceva în momentele respective, cînd trecea şi prin faţa băncii tehnice a echipei rivale.

"Am fi meritat victoria, chiar dacă ambele echipe au avut ocazii. Aşteptăm returul! Pentru noi, este un rezultat bun, obţinut în deplasare. Sper să ne menţinem în fiecare etapă pe primul loc. 

Nu le-am făcut nici un semn fanilor, mă scărpinam. Mă înjurau, dar noi suportăm tensiunea. O să marchez meciul următor, nu am reuşit acum. Eram obişnuit să avem o coregrafie frumoasă, dar e păcat că se ajunge aici din cauza unor oameni care nu vor să vadă spectacol în tribune.

Aveam informaţii despre ce au făcut la antrenament, ştiam ce tactică vor avea, în ce formulă vor juca, nu ne-au surprins cu nimic. Nu contează de la cine au fost informaţiile, cineva din staff. Noi am fost pregătiţi", a declarat Lazăr.