Fotbal intern

Steaua – Dinamo, remiză pe Giuleşti! Rapid, în pole position pentru promovare

Steaua  Dinamo remiza pe Giulesti Rapid in pole position pentru promovare
ADVERTISEMENT

Steaua – Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile reuşite de Stan şi Camara. Alin Predescu, “decarul” steliştilor, s-a accidentat şi a fost transportat la spital. Conform celor de la CSA Steaua, ar fi suferit o comoţie. CSA Steaua se depărtează de promovare, fiind în acest moment la 3 puncte de liderul Rapid. În următoarea etapă, Rapid joacă împotriva lui Dinamo, în timp ce ultima etapă din play-off programează derby-ul CSA Steaua – Rapid.


UPDATE, ora 21:40. A căzut lumina în zona Giuleşti şi a scăzut intensitatea nocturnei. Se joacă în continuare, arbitrul fiind de părere că e suficientă lumină.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:34. Surpriză uriaşă în Giuleşti! Dinamo conduce cu 1-0 prin golul marcat de Cătălin Stan, care a înscris printr-o “scăriţă”. A căzut tabela de marcaj


UPDATE, ora 21:00. A început meciul dintre Steaua şi Dinamo. Fanii rapidişti au plecat de la stadion şi atmosfera este dominată de fanii Stelei în acest moment pe Giuleşti.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:20. Rapid câştigă primul meci din play-off-ul pentru promovare. Giuleştenii au învins cu 4-0 şi aşteaptă cu interes meciul dintre Steaua şi Dinamo, care se va disputa de la ora 21:00. La finalul meciului dintre Rapid şi Unirea Tricolor, preşedintele Academiei, Nae Stanciu a sărit la bătaie cu un stelist şi a fost cu greu oprit de oamenii din staff. Vezi VIDEO mai jos:

UPDATE, ora 20:00. Galeria Stelei a ajuns la meci! A început meciul galeriilor

UPDATE, ora 19:37. Fanii Rapidului i-au huiduit pe jucătorii de la CSA Steaua când aceştia din urmă au ajuns la stadion. Marius Lăcătuş a fost cel mai înjurat.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:10. Imaginea serii pe Giuleşti este cea cu frizura lui Gabriel Pristolian de la Unirea Tricolor. El s-a inspirat după freza lui Ronaldo în 2002. Rezultatul îl vedeţi mai jos:

Steaua – Dinamo live stream play-off Liga 4. Lupta pentru promovarea în Liga 3 va începe vineri, iar Rapid, Steaua, Dinamo şi FC Tricolor sunt cele patru echipe care se duelează pentru locul care va duce la barajul final pentru promovarea în eşalonul al treilea.

ADVERTISEMENT

ECHIPA de start a Academiei Rapid: Ciuculescu – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Burlacu, Maftei, Duriță, Goge – Pancu, D. Niculae. Antrenor: Constantin Schumacher.

Rezerve: Ignat, Boian, Olaru, Grigore, Vlada, Lădaru, Dovleac.


Azi, de la ora 18.30, pe stadionul “Valentin Stănescu” din Giuleşti va avea loc partida dintre Academia Rapid şi FC Tricolor. De la ora 21.00 se vor întâlni rivalele Steaua şi Dinamo, în etapa 1. Echipa care va reuşi să câştige play-off-ul va juca barajul de promovare în Liga 3 cu Singureni sau cu Argeş Mihăileşti, cele două echipe cu şanse să câştige în Giurgiu. Primul joc va avea loc în deplasare, iar returul la Bucureşti.  VIDEO AICI!

Steaua – Dinamo live stream playoff Liga 4. Clasament – seria bucureşteană

  1. Rapid – 3 puncte
  2. Steaua – 2 puncte
  3. Dinamo – 1 punct
  4. FC Tricolor – 0 puncte
Jucătorii se duelează într-un meci CSA Steaua - Academia Rapid.
Jucătorii se duelează într-un meci CSA Steaua – Academia Rapid.

Iată programul play-off-ului din Liga 4

Etapa 1, vineri, 25 mai 2018

Rapid – FC Tricolor, ora 18.30

Steaua – Dinamo, ora 21.00

Etapa 2, miercuri, 30 mai 2018

Steaua – FC Tricolor, ora 18.30

Rapid – Dinamo, ora 21.00

Etapa 3 (data şi ora oficială pentru această rundă urmează să fie stabilite ulterior)

Dinamo – FC Tricolor

Rapid – Steaua

Academia Rapid şi CSA Steaua se vor întâlni şi în finala Cupei României, faza pe Bucureşti, pe 9 iunie, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, LIVE STEAM pe www.fanatik.ro.

Sursă foto: gsp

ADVERTISEMENT