Fotbal intern

Live VIDEO STEAUA-DINAMO! Vezi ONLINE meciul aici

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROM NIEI. UPDATE, 0ra 18:00 / Până la această oră s-au vîndut doar 20.000 de bilete pentru unicul derby! Casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise...
20.04.2016 | 23:05
Live VIDEO STEAUADINAMO Vezi ONLINE meciul aici

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROM NIEI. UPDATE, 0ra 18:00 / Până la această oră s-au vîndut doar 20.000 de bilete pentru unicul derby! Casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise pînă la ora meciului, astfel că doritorii pot cumpăra tichete chiar şi cu cîteva minute înainte de startul partidei. 

LIVE VIDEO VEZI ONLINE STEAUA-DINAMO AICI

––––––––––––

UPDATE, 0ra 14:20/ STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROM NIEI. Eric Bicfalvi spera să fie apt de joc pentru partida cu Pandurii, după ce a suferit o accidentare la talpă chiar în timpul meciului cu Steaua, dar ultimele nouţi nu sînt îmbucurătoare. Însă cel care l-a lovit pe fostul fotbalist al roş-albaştrilor a fost colegul său de echipă, Valentin Lazăr.

Nu este o accidentare gravă, dar Eric simte în continuare dureri în talpă şi este greu să joci în condiţiile respective la capacitate maximă împotriva Stelei. În mod sigur Lazăr nu a vrut sub nici o formă să-l accidenteze pe Bicfalvi. A fost vorba doar de un pur ghinion. Acum el urmează un tratament special şi speră să fie apt de joc cu Pandurii“, au mărturisit surse FANATIK. RO.

UPDATE, ora 12:00 STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Mircea Rednic are probleme de lot pentru ultimul derby al acestui sezon, care va decide echipa calificată în finala Cupei României. Eric Bicfalvi a avut dureri la încălzire înaintea meciului de campionat cu ASA Târgu Mureş şi nici acum nu a fost recuperat, prin urmare, diseară nu va putea fi folosit de Mircea Rednic.

*******************************************************************************************

UPDATE 23:12 / STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Cele două mari rivale se întîlnesc pentru a şase oară în acest sezon. Disputa va decide şi prima finalistă a Cupei României. După 0-0 în tur, nici una dintre formaţii nu este favorită. “Sigur voi introduce pe teren un singur vîrf, e rîndul lui Gnohere”, a anunţat Mircea Rednic. Tot cu un atacant va juca şi Laurenţiu Reghecamf. Marica va fi responsabil cu peforarea porţii lui Cerniauskas, în timp ce Chipciu, vîrful de conjunctură al Stelei din ultimele partide va coborî în linia mediană.

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Echipele probabile: 

STEAUA: Niţă – Papp, Tamaş, Varela, Toşca – Bourceanu, Pintilii – Popa, Stanciu, Chipciu – Marica

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, Puljic, Mevlja, Filip – Anton, Palic – Rotariu, Lazăr, Romario – Gnohere

 

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Miercuri, de la ora 21:30, va avea loc returul semifinalei Cupei României dintre Steaua şi Dinamo, iar partida va avea loc pe “Arena Naţională”. Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în “Ştefan cel Mare”.

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. “Roş-albaştrii” şi-au propus să ajungă în finala Cupei României, iar apoi să intre în posesia trofeului. Steliştii au intrat azi în cantonament, iar de dimineaţă au efectuat un antrenament. Atmofera a fost una sobră, iar un fotbalist a avut ceva probleme şi nu pare 100% apt pentru întîlnirea cu Dinamo.

Hamroun are probleme

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Jugurtha Hamroun, mijlocaşul Stelei, a efectuat antrenamentul alături de colechipierii lui, dar a purtat un bandaj pe umărul stîng, semn că fobalistul în vîrstă de 27 de ani resimte dureri după meciul cu Astra, scor 2-0.

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. Marica e apt pentru derby

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO CUPA ROMANIEI. La pregătirea din această dimineaţă a participat şi Ciprian Marica. Atacantul Stelei s-a antrenat cot la cot cu ceilalţi fotbalişti, iar şansele ca el să se afle în primul “11” pentru meciul cu Dinamo sînt mari. De partea cealaltă, Fernando Varela, căpitanul Stelei, a avut parte de atenţia tehnicianului Laurenţiu Reghecampf. Fundaşul a fost îmbrăţişat şi a socializat cu antrenorul campioanei României.