Fotbal intern

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. EXCLUSIV. Scandal Gigi-Borcea: “Tu eşti VINOVATUL!”

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Multă lume s-a întrebat cum a reacţionat patronul Stelei, Gigi Becali la vederea celebrului deja mesaj "Doar Dinamo Bucureşti". Asta trecînd peste nepăsarea pe...
18.08.2016 | 00:02
STEAUA UMILINTA MAXIMA EXCLUSIV Scandal GigiBorcea Tu esti VINOVATUL
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Multă lume s-a întrebat cum a reacţionat patronul Stelei, Gigi Becali la vederea celebrului deja mesaj “Doar Dinamo Bucureşti”. Asta trecînd peste nepăsarea pe care a arătat-o Becali la ieşirea din stadion, cînd a bravat şi a declarat din colţul gurii că pe el nu-l interesează ce au făcut fanii lui Dinamo.

“Ce-i asta, bă?”

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. FANATIK.RO a discutat cu oameni prezenţi în loja lui Becali la meci pentru a afla care a fost, în realitate, reacţia sa. Toţi au dezvăluit acelaşi lucru: Becali a înnebunit cînd a văzut ce scrie din “corpurile” celor peste 15.000 de oameni de la tribuna a doua!!!

ADVERTISEMENT

Ce-i asta, bă?“,a fost prima reacţie a lui Becali către cei din preajma sa. Apoi s-a uitat consternat la invitaţii prezenţi în lojele din jur pentru a vedea şi ce spun aceştia. A rămas şocat cînd, în loja din dreapta, vecină cu a sa, l-a văzut pe Patrick Borcea, băiatul cel mare al finului Cristi Borcea, distrîndu-se şi manifestîndu-se ca un ultras dinamovist!!!

Patrick Borcea ştia!

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. “Ia uite ce fac ăştia aici! Chiar eu i-am dat lojă lui Patrick şi uite ce-mi face. M-am şi mirat că vrea la meciul Stelei, el care nu merge nici la meciurile lui Dinamo”, s-ar fi adresat Gigi oamenilor de lîngă el.

ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Să dăm puţin povestea în spate, cu doar cîteva minute, şi să spunem că în momentul în care Patrick Borcea a venit la meci, înainte de a intra în lojă, a stat de vorbă cu doi amici şi le-a spus acestora ceva destul de ciudat. “Am venit să văd surpriza…” Nimeni nu a realizat în acel moment la ce se referea Patrick. Apropiaţii se gîndeau că se referă la Manchester City, la scor sau la orice altceva, dar nu la ce urma să vadă o lume întreagă.

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. După ce s-a întîmplat, cei doi amici au rezolvat “dilema”: Patrick Borcea ştia de umilinţa pregătită!!!

ADVERTISEMENT

Golurile lui City, sărbătorite la lojă ca-n peluză

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Gigi nici nu s-a mai putut concentra la meci după acest episod. I-a mai beştelit în cîteva rînduri pe jucători, dar era cu gîndul departe. Nu s-a luat în pauză de Patrick Borcea, deşi s-au intersectat, iar manifestările acestuia l-au scos şi mai rău din sărite.

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Băiatul lui Cristi Borcea a ţipat la fiecare gol al lui City, le-a sărbătorit ca-n peluză, s-a enervat la ratările oaspeţilor, iar la final s-a ridicat în picioare şi i-a aplaudat pe Guardiola şi pe elevii săi.

ADVERTISEMENT

“Tu ai pus la cale tot! Nu te iert pentru asta!”

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Dar Gigi nu s-a putut abţine să nu-l sune pe finul său, Cristi Borcea, aflat în închisoare. “Numai tu eşti vinovat pentru tot ce s-a întîmplat. Tu ai pus la cale tot ce au făcut şmecherii ăia”, i-ar fi spus Becali.

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Apropiaţii patronului Stelei dezvăluie că Borcea a făcut pe neinteresatul, pe surprinsul, mai mult chiar ar fi zis că nici nu ştie ce s-a întîmplat!!! I-a transmis naşului că nici nu s-a uitat la meci, că nu ştie de nici o coregrafie, că nu ştie nici măcar cît a fost scorul…

STEAUA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Ultimul cuvînt l-ar fi avut tot Becali, care nu a crezut nimic din “spovedania” finului: “Ştiu că-ţi rîzi în barbă acolo, dar nu te iert pentru asta!”

ADVERTISEMENT