STEAUA-DINAMO. Lovitură pentru Gigi! Steliştii au renunţat la bilete!

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
20/08/2016, 17:47
STEAUA-DINAMO. Lovitură pentru Gigi! Steliştii au renunţat la bilete!

Probleme în sînul suporterilor stelişti! Gigi Becali a dezvăluit că aproximativ 3000 de fani ai lui Reghe & co. au returnat biletele cumpărate pentru derby.

Explicaţia patronului stelist este că fanii s-au supărat pentru umilinţa de la meciul cu Manchester City. Lovitura este cu atît mai mare cu cît este preconizat că biletele au fost cumpărate de fanii lui Dinamo, care au precizat că se vor exrinde şi la Tribuna a II-a.

“Este adevărat, am înţeles că s-au supărat pentru coregrafia de marţi seară.  “Acum nu vor să mai vină, au dat retur biletele, că cică ne-am făcut de ruşine. Pai cine e de vină că v-a făcut de rîs galeria lui Dinamo? Eu sînt de vină?”

Dacă voi eraţi acasă şi făceaţi galerie, mai veneau şoarecii să joace pe masă? Au jucat cum au vrut ei în tribună şi au făcut acea coregrafie. Pai, eu sînt de vină? Voi nu sînteţi acasă şi tot voi faceţi pe supăraţii. Pentru ce faceţi voi pe supăraţii?

Galeria lui Dinamo a trecut prin cele mai mari nenorociri în ăştia 10 ani. N-au cîştigat nimic, insolvenţă, bătuţi, distruşi. Şi voi, Champions League, Europa League, campioană, campioană, Europa League, Champions League.

Ne-am supărat, domne, nu mai vrem să venim. Uite că vine hoţul, fură şi face coregrafie dacă voi nu sînteţi acasă.

Ei sînt Steaua, da, normal că ei sînt Steaua ca spirit. Eu nu sînt fanatic. Dar eu am avut grijă de Steaua, n-am dus-o în , n-am băgat-o în insolvenţă”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.