STEAUA - DINAMO. Marica are încredere în "cîini": "Îmi PLAC!"

STEAUA – DINAMO. Ciprian Marica, fost atacant al ambelor echipe, a declarat că deby-ul de sîmbătă este deschis oricărui rezultat.

“Nu am o favorită în acest meci, cea mai bună echipă să cîştige. Pînă să înceapă sezonul, credeam că Steaua este favorită. Dar am văzut, pînă acum, un Dinamo care mi-a plăcut. Pot pune probleme, meciul va fi echilibrat. Steaua nu mai porneşte clar ca favorită. Va conta şi faptul că Steaua a jucat la mijlocul săptămînii cu City, iar Dinamo a stat. S-a acumulat şi o anumită oboseală”, a spus Marica.

STEAUA – DINAMO. Atacantul a vorbit şi despre modul în care coregrafia realizată de “cîini” la partida cu City.

“Andone motivează foarte bine echipa. Dar chestiile din tribună puţin contează. Bravo celor de la Dinamo cu coregrafia, au fost băieţi deştepţi. Mă aştept la o reacţie din partea fanilor Stelei. Sînt răniţi în orgoliu şi cred că vor face ceva. Aşa simt eu”, a spus Marica.

STEAUA – DINAMO. Referitor la lupta pentru titlu, Marica a declarat: “La începutul sezonului, spuneam că Steaua este clar favorită la titlu dacă ţineam cont de lot. Dar am văzut şi alte echipe cu joc frumos. Mai ales pe Dinamo. Acesta este cel mai important meci al campionatului. Jucătorii trebuie să conştientizeze importanţa partidei şi să dea totul pe teren. Punctele nu sînt foarte importante acum, ci ambiţia”.

STEAUA – DINAMO. Marica susţine că Stanciu este indispensabil roş-albaştrilor în clipa de faţă.

“Nu văd un jucător care să-l înlocuiască pe Stanciu. Steaua ar slăbi dacă ar renunţa la el. Zece milioane de euro este o sumă bună. Dacă oferta este reală”, a spus atacantul.