Meme a început războiul înainte de Steaua-Dinamo. "Bătaie de joc!"

Meme Stoica, steaua-dinamo, Liga 1 Betano

Cel mai important meci din Liga 1 Betano va avea loc duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe "Arena Naţională", atunci când Steaua va primi vizita formaţiei FC Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a din sezonul 2017-2018. Directorul sportiv al formaţiei finanţate de Gigi Becali, Mihai Stoica, s-a arătat nemulţumit de faptul că LPF a decis anularea meciului pe care Dinamo trebuia să îl joace contra Concordiei Chiajna, miercuri, în etapa a 11-a, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Astfel, FC Dinamo Bucureşti va avea 8 zile la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu FCSB, în timp ce Nicolae Dică va trebui să-i motiveze pe stelişti în trei zile pentru derby-ul de pe "Arena Naţională".Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

STEAUA - DINAMO. Meme Stoica: "Nu înţeleg de ce a fost anulat meciul!"

 "Nu înţeleg de ce a fost anulat meciul lui Dinamo. A fost furtună? Aha...Florin Furtună sau cine? Noi pe furtună eram în avion iar jucătorul stăteau pe spate de frică, iar Dinamo se antrena. E o lipsă de respect. Vă rog frumos să vedeţi câţi jucători români are în formula de start Steaua Bucureşti. Mereu o să vorbesc despre asta. Noi ne prezentăm cu 9-10 jucători români în primul 11 şi suntem luaţi la mişto, suntem bătaia de joc a tuturor. Budescu nu ratează un penalty şi de la 1-0 se joacă altfel", a spus Meme Stoica.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Directorul sportiv al celor de la Steaua a ţinut să-i ia peste picior pe rivalii de la FC Dinamo Bucureşti. "Eu m-aş fi bucurat să joce şi Dinamo în meciul de miercuri. Dinamo are echipă în Youth League, dar şi în Europa sunt standuri pentru copii", a mai spus Meme Stoica pentru TV Digi Sport.

Steaua - Dinamo, duminică, 24 septembrie, ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933